Gaziosmanpaşa’da dün yaşanan olayda, çanta ve takı satışı yapan Emel Evbakan, bacağından ve karın boşluğundan bıçaklandı.

Kanlar içerisinde kalan  kadın, kendisine ulaşamayan arkadaşının eve gelmesiyle bulundu. Evbakan’ın arkadaşı durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak gelen sağlık görevlileri 40 yaşındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

AYRILMAK İSTEDİ

Polis ekipleri cinayetle ilgili çalışma başlattı. 40 yaşındaki kadını tanıyanların ifadesine başvuruldu. Polisin elde ettiği bilgiye göre, Emel Evbakan bir süre önce eşinden boşandı. Kısa süre önce Osman Y. ile tanıştı. Birlikte yaşayan ikili Gaziosmanpaşa’da ev tuttu.

İddiaya göre Osman Y.'nin evli olduğu ve eşiyle başka bir ilçede yaşadığı belirtildi. Emel Evbakan'ın da bu sebeple ayrılmak istediği ancak Osman Y.'nin ayrılma fikrini kabul etmediği ileri sürüldü.

İNTİHAR NOTU

Evbakan’ı evinde bulan arkadaşı “Beni aradı. Osman'la ayrılmak istediğini söyledi. Zaten 2 aydır birlikteydiler. Daha sonra telefon kapandı ulaşamadım.” dediği öğrenildi.

Polis bunun üzerine Osman Y.’nin kapısını çaldı. Ancak Osman Y.’nin saat 23.30 sıralarında hastaneye kaldırıldığı anlaşıldı. İddiaya göre Osman Y. aşırı dozda uyuşturucu ilaç almıştı. Hastaneyle iletişime geçilince Osman Y.’nin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Polis Osman Y.’nin eşi ile görüştü. Evde yapılan incelemede bir intihar notu bulundu. Osman Y.’nin ailesine bıraktığı notta  “Sizlere layık olamadım, şeytana uydum. Yüzünüze bakmaya utanıyorum…” yazdığı öğrenildi.

ADLİ TIP RAPORUNDA NETLEŞECEK

Osman Y. ve Emel Evbakan’ın cesetleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Polisin ön çalışmasında cinayet sonrasında intihar olduğu değerlendirilen olayla ilgili çalışmanın sürdüğü öğrenildi. Osman Y.’nin kesin ölüm sebebinin Adli Tıp Kurumu raporu sonrasında netleşeceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Yasak aşk intiharı: Kadın öldü, erkek kurtuldu" desc="Adana’da iki sevgili Çatalan Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü’ne atlayarak intihar etti. Kadın ölürken, kurtarılan erkek yasak aşk yaşadıkları için intihar ettiklerini ifade etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/13/iecrop/resim9_20450332_16_9_1652415950.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yasak-ask-intihari-kadin-oldu-erkek-kurtuldu-7131910/"]

[old_news_related_template title="'Yasak aşk' cinayetinde karar!" desc="Büyükçekmece'de eşi Nubar Aslan'la ilişkisi olduğundan şüphelendiği Süleyman Akbaba'yı öldürüp 7 parçaya ayıran Alpaslan Aslan ile 3 diğer sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme sanık Alpaslan Aslan’a haksız tahrik indirimi uygulayarak ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl hapis cezası verirken, Nubar Aslan’ın ise ‘kasten öldürmeye yardım’ suçundan 15 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/19/iecrop/resim1_20289796_16_9_1650357983.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yasak-ask-cinayetinde-karar-7083622/"]