Pesto soslu pirzola tarifi için: Malzemeler
- 1 kg pirzola
- Zeytinyağı
- Şam fıstığı
- Taze fesleğen
- sarımsak
- Değirmen karabiber
- Kaya tuzu
Özel notlar
Et marinasyonu ile eti buzdolabı poşetlerine koyup bu tarif için bekletebilirsiniz.
Pesto soslu pirzola tarifi için: Adımlar
Adım 1:
Pirzolaları karabiber-tuzda yarım saat kadar bekletelim. Bir tavada sarımsak ve zeytinyağını çevirelim üzerine havanda dövdüğümüz şam fıstığı ve fesleğenleri ekliyoruz. 1-2 dakika kadar kavurduktan sonra kenara alalım. Pirzolaları çelik yağlı kızgın tavada pişirdikten sonra sıcak sos ve arzuya bağlı püre ile servis edebilirsiniz.
Sonrasında hepinize, ev gurmesinden afiyet olsun...