Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'de takımının ikinci golünü atan Dimitrios Pelkas, maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Yunan oyuncu, konuşmasında 3 puanı rakipten çok istediklerini belirtirken, attığı golü de yorumladı. Fenerbahçeli oyuncunun sözleri şöyle; "Oyunun tamamına bakarsak kontrol bizdeydi. Sadece ikinci yarıda değil, tamamında bizdeydi. İkinci yarıya daha öz güvenli çıktık. Konyaspor'dan daha çok istedik. Sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Şimdi milli ara var. Soyunma odasında Attila'nın küçük bir sakatlığı vardı. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Kendisi hem çok iyi bir futbolcu hem de çok iyi bir insan." "Topu aldığımda ilk dokunuşum bana göre iyiydi. O an sadece yüzde yüz bir şekilde gol atmak için vurdum. İkinci yarı kolektif anlamda iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi oynadık, inandık ve sonucu aldık."

"TARAFTAR BU MUTLULUĞU HAK ETTİ"

"Açıkçası üçüncü kez bu atmosferi yaşadığımızı söyleyebilirim. Beşiktaş'a karşı, Trabzonspor'a karşı ve bu maç. Dolu stat karşısında oynadık. Taraftarlarımızla beraber oynadık. Gerçekten çok hoştu bu maç bizler için. Tabii ki dışarda da bizleri destekleyen milyonlarca Fenerbahçeli var. Onları mutlu etmek gerçekten harika. Çünkü onlar da hak ettiler bu mutluluğu. Uzun süredir kazanılamayan bir şampiyonluk var. Tabii ki onları da anlıyoruz ama bizler de şampiyonluk yolunda aynı şekilde ilerlemek istiyoruz. Onların isteklerini gerçekleştirmek adına. Umuyorum ki her maç böyle, onların destekleriyle geçer. Çünkü, sadece Trabzonspor, Beşiktaş ve bu maç değil, daha sonraki maçlarda da çok sayıda taraftar olursa onların verdiği enerji ve tutkuyla kazanma ihtimalimiz çok daha fazla artacaktır. Atmış olduğum gol benim için büyük mutluluktu. Son dakikalarda galibiyeti getiren bir goldü. Taraftarlarımızla bu golü kutlamış olduk."

"OYNAMADIĞINIZ ZAMAN..."

"Ben her zaman en iyisini sergilemeye çalışıyorum. Tabii ki bazen kolay olmayabiliyor. Oynamadığınız zaman özgüveniniz düşebiliyor. Maç kaçırdığınız zaman temponuz da düşebiliyor. Bunlar olabilen şeyler. Bizler her zaman konsantrasyonumuzu daha yükseğe çıkarmamız ve böyle devam etmemiz gerekiyor. Ben de bu şekilde devam ettim. Çok fazla çalıştım. Kafamı öne eğmedim. Her zaman inandığım bir şey vardı. Eğer çok fazla çalışırsanız bunun karşılığını hak ettiğiniz şekilde alırsınız. Ben de bu mottoyla hareket etmeye çalışıyorum. Bende başarılı olmak adına bu şekilde devam etmeye gayret gösteriyorum." [old_news_related_template title="Fenerbahçe, Konyaspor'u da devirip seriye devam etti: 2-1" desc="Ligin ikinci sırası için yarışan Fenerbahçe ile Konyaspor mücadelesi beklenildiği gibi yüksek tempo ve mücadeleye sahne oldu. Sarı-lacivertliler, ilk yarıyı geride kapattığı maçta rakibini Kim Min Jae ve Pelkas'ın golleriyle 2-1 yenerek Konyaspor ile puan farkını indirdi. Fenerbahçe bu galibiyetle yenilmezlik serisini de 6 maça çıkarmış oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/20/iecrop/fenerbahce-gol-sevinci-depo_16_9_1647799008.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/fenerbahce-konyaspor-maci-canli-yayin-super-lig-30-hafta-7023089/"] [old_news_related_template title="Fenerbahçe'de Attila Szalai sakatlandı" desc="Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai, Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak yerini Filip Novak’a bıraktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/20/iecrop/szalai-iha_16_9_1647799921.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/fenerbahcede-attila-szalai-sakatlandi-7023318/"]