CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan katıldı.

Konuşmadan satır başları;

Melih Gökçek, günlerce Twitter'da konuşulan "Fışkiye'yi kim kırdı" sorusuna da cevap verdi. Gökçek, " İlk defa burada söylüyorum, kamera görüntülerine baktım sakallı birisi kırmış, Ahmet Hakan 'a benziyor" dedi. Ahmet Hakan, Gökçek'in bu sözlerine " Ben o tarihte Ankara'da değildim, şahitlerim de var" dedi.

"ESKİ BİR HUKUĞUMUZ VAR"

Ahmet Hakan" 23 senedir tanıyorum Melih Başkanı, Ben bir gazetede çalışıyordum. Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı değildi, adaydı. Gazeteyi aradı, "Beni haber
yapmıyorsunuz ama seçimi ben kazanacağım" dedi.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"AHMET BANA OY VERİR"

Gökçek, " Ahmet, Ankara'da olsa kesin bana oy verirdi" dedi. Ahmet Hakan, Melih Gökçek'in Twitter'daki twitlerindeki imla hatalarına sözü getirerek, "Başkan -de -da'ları bir ayırabilse mükemmel olacak. Türk imlası isyanda" dedi.

GÖKÇEK'TEN AHMET HAKAN'A 2 HEDİYE

Melih Gökçek, Ahmet Hakan'a 2 hediye verdi. Gökçek, Ahmet Hakan'ın ilkokul fotoğrafını ve beyaz çorap hediye etti.

"INSTAGRAM'A SAKIN BULUŞMA"

Melih Gökçek, zamanı olmadığı için Facebook'a girmediğini söyledi. Gökçek'in bu sözleri üzerine Ahmet Hakan, "Başkan Instagram'a sakın buluşma" dedi.

CANLI YAYINDA TWİTLEŞTİLER

Mesut Yar, iki konuğundan canlı yayında birbirlerine twit atmalarını istedi. Ahmet Hakan, "Sıkıldım senden şampiyon" tweetini atarken Melih Gökçek, "Twit alemi Ahmet'i sizce kaç sefer öptüm" twitini yazdı