sozcu.com.tr/DIŞ HABERLER

Çin'de görücü usulüyle dünyaevine girmeye hazırlanan 33 yaşındaki Kang Hu, ilk kez düğünde gördüğü gelini beğenmeyince kendini yakınlardaki nehre attı.

İlk kez gördüğü 30 yaşındaki Na Sung adlı gelinden özür dileyerek "Çok çirkinsin" dediğini ifade eden damat, yapacak bir şeyi kalmadığını düşünerek nehre atladı.



Düğün töreni sırasında aniden koşmaya başlayan damat Kang Hu, düğünü ailesinin düzenlediğini ve düğünden vazgeçmek için intihar etmekten başka yolu kalmadığını ifade etti.

Düğüne katılan davetlilerden Pal Chan Wang ise, yaşananların herkes için çok şaşırtıcı olduğunu, gelinin ve her iki ailenin de büyük hayal kırıklığına uğradığını bildirdi.

Damadın nehre atladığını görenler ise önce suya atlayıp Kang Hu'yu kurtarmaya çalıştı, sonra da polisi aradı.



Yüz üstü suda sürüklenen Kang Hu'yu görenler, onun öldüğünü düşündü ancak bilinci kapanan damat kısa sürede kendine geldi.

Ailesinin karar verdiğe evliliğe ölümden başka itiraz yolu olmadığını düşünen damat, bu yüzden intihar girişiminde bulundu.

Kaldırıldığı hastanede gelinin çirkin olduğunu ve kendisinin imajını zedelediğini belirten damadın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 Burnundan 100 adet kurt çıktı

Burnundan 100 adet kurt çıktı