‘Alanya’da onursuzca birilerinin uşağı olmaktansa...’

Olayın özü şu: “yolsuzluğa ve usulsüzlüğe dur diyen müdürü apar topar yolladılar!”

GURUR DUYARIM...

Yolsuzluk ve usulsüzlüklere dur diyen “Alanya Milli Emlak Müdürü Ömer ERTÜZÜN”, görev süresi dolmadığı halde Uşak’a atandı.
Müdür ERTÜZÜN, sosyal medya hesabından “Alanya’da onursuzca birilerinin uşağı olmaktansa kurtuluş savaşımızın kazanıldığı Uşak ilimizin hizmetçisi olmaktan gurur duyarım” açıklamasıyla atamayı duyurdu.

OLAY NE?

Hergunmedya.com adlı haber sitesinin aktardığına göre;
Söz konusu olaylar 2014 yılında Alanya’ya bağlı Söbüçimen Yaylası’nın mera alanından çıkartılıp satışının gündeme gelmesi ve Alanya Kaymakamlığı’nın ve Alanya Mal Müdürlüğü’nün yayla arazisinin satılmasının sakıncalı olacağı yönünde beyan bildirilmesi ile başladı.
Daha sonra ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yakınlarına Alanya Türkler beldesinde belediyeye ait iş yerlerinin bedelinin altında kiraya verildiği iddiası gündeme geldi. Belde belediyelerinin kapatılmasıyla Milli Emlak’a devredilen iş yerleri ile ilgili olarak Müdür ERTÜZÜN’ün haksızlığa dur demesi üzerine söz konusu atama gerçekleşti.

BAKANA TOSLADIK

Rivayete göre iş yerlerinin bedelinin altında kiraya verilmesini engelleyen ERTÜZÜN, haksızlık ve usulsüzlük karşısında direndi.
ERTÜZÜN sosyal medya hesabından da “bakana tosladık” diyerek açıklama yaptı.