Günlük burç yorumları ile burcunuz size neler söylüyor öğrenebilirsiniz. Uzman astrolog Dinçer Güner tarafından yorumlanmış günlük burç yorumları haberimizde. 12 burca ait 30 Eylül Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Burcunuzda bugün size ne gibi haber var merak ediyorsanız cevabı günlük burç yorumlarında. İşte günlük burç yorumları...

KOÇ
Maddi koşullarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilir, paranızı değerlendirebilir, daha fazla para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni iş teklifleri alabilir veya terfi, maaş zammı gibi konular ön plana çıkabilir. Hayatınızın odak noktası bir süreliğine parayla ilişkiler olacaktır.

BOĞA
Bilgi, iletişim, seyahatlerle ilgili konularda gerginlikler oluşabilir, fikirlerinizi ifade etmek için çok daha fazla efor sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Akrabalarla ilişkilerde, yurt dışı, yabancılar, tanıtım, reklam gibi konularda gerginlikler oluşabilir.

İKİZLER
Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar yapabilirsiniz. Finansal konular veya sahip olduğunuz eşyalar üzerinden kimseyle takışmamanızı tavsiye edebilirim.

YENGEÇ
Finansal konular, kazanımlarınız ile ilgili gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz, kafa karışıklığı yaşayabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu gelen iş teklifi ile de hayatınıza cereyan edebilir. Ödemelerde gecikmeler, yanlış hesaba yatan paralar, kaybolan bir takım eşyalar, hesap hataları veya sizin unutkanlığınız.

ASLAN
İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlikler, mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Olası çıkacağınız seyahatlerde trafikte dikkatli olmakta yarar var.

BAŞAK
Sağlıkla ilgili konularda dikkat edilmesi gereken bir güne işaret etmekte, özellikle alerjiler, bağırsaklar hassas olabilir. Bunun yanı sıra kullandığınız ilaçların yan etkisi bu gün daha çok etki edebilir. İş ve çalışma koşullarınızla ilgili detay gerektiren işlerde özellikle dalgınlıklar, zihin karışıklığı yaşayabilirsiniz.

TERAZİ
İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kafa karışıklığı, hayal kırklığı, dalgınlık, alınganlık, kapris, unutkanlık gibi durumlar söz konusu olabilir. Geleceğe yönelik önemli kararlar almadan önce bir nefes alıp dikkatlice düşünmek gerekebilir.

AKREP
Finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir, bu harcamalar sağlıkla ilgili konularda olabileceği gibi, yakınınız, ortağınız, eşinizin bir takım yanlış kararları yüzünden de olabilir.

YAY
Başkalarına ait finansal kaynaklar, kazanımlar, ortaklaşa gelirler, miras, burs,prim, ödemelerle ilgili konularda karışıklıklar meydana gelebilir. Özellikle internetten yapılan alış-verişlerde dikkatli olmakta yarar var, hesap hataları, karışıklıklar ortaya çıkabilir. Bankacılık işlemlerinde sorunlar oluşabilir.

OĞLAK
Aldanmalara açık olabilirsiniz, verdiğiniz kararları tekrar sorgulayabilir, özellikle ikili ilişkilerinizde kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz, çevrenizde ki insanlardan umduğunuz tepkileri alamayabilirsiniz. Ama sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetli olacak.

KOVA
Perde arkasında dönen bir oyunlar, dedikodular, gizli düşmanlıkları fark edebilir ve bunlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

BALIK
Üzerinize bir tembellik bulutu çöktürüp günlük yapılması gereken işleri yapmakta zorlanabilir, hatta çoğu zaman es geçebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili kafa karışıklığı, hayal kırıklığı yaşanabilir, olayları ve durumları değerlendirirken gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. İş yerinizde bir takım muhasebesel hatalar meydana gelebilir.