Kim Kardashian, her hareketi izlenen ve olay olan 34 yaşındaki yıldızın saçlarını sarıya boyatma sosyal medyada bir anda olay oldu. 2013'ün Haziran ayında kızı North'u dünyaya getiren Kim Kardashian, o günden bugüne sürekli imaj değişikliği yaptı. Son olarak da saçları kısa kestirip platin sarıya boyattı. Kardashian, boyattığı gibi eşi Kanye West ve annesi ile bir davete katıldı.

Eşi Kanye West ile Paris’te Balmain defilesine giderken görüntülenen Kardashian’ın sarı saçları dikkat çekti. Yıllardır siyah olan saçlarını geçtiğimiz günlerde kısa kestiren yıldızın niye bölye bir değişikliğe gittiği ise merak konusu. ABD’de yayın yapan magazin sitelerinde ve sosyal medyada ‘sarı saçları Kim’i sinirli göstermiş’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Paris Moda Haftası için Fransa'ya giden Kim Krdashian yepyeni imajıyla herkesi şaşırttı. Uzun süredir saçlarını koyum kumral tonlarında kullanan Kim, yeniden sarışın oldu.
Geçtiğimiz yıl saçlarını ombre sarı tonlarında kullanan Kim, bu kez saçlarını platin sarısına boyattı. Paris'te eşi Kanye West'le görüntülenen Kim, sarı saçlarının yanı sıra verdiği kilolarla da dikkatlerden kaçmadı.

Kim Kardashian'ın saçlarını sarıya boyatması ile dikkat çeken tweetler

*Kim Kardashian ibrahim yattara gibi olmuş kolbastı oynarsa şaşırmam.

*Sizi Kim Kardashian sarisi sacla yaratmayan allah icin bugun ne yaptiniz? Iyi Cumalar.

*Kim kardashian bile Sarışın oldu sen neyin tribindesin?

*Kim Kardashian'a ucube gibi göründüğünü söyleyecek bir dostu felan yok mu acep?

*Kim Kardashian ın platin saçları kadar mutsuzum

*Kim Kardashian Legolas gibi olmuş.

* kim kardashian platin yapmis sacini cennet mahallesinde oynicakmis

*Kara kaşlı olup saçını sarıya boyatanlara Kim Kardashian da eklendi kaşlarıda açtırsaydın be canım.

*Sen kim kardashian'sın sarışın olamazsın kendine gellll

*40 yıllık Kim Kardashian kıdem tenzili alıp,  Hande Yener olmuş aga.

*Kara kaş kara gözlüyken platin sarisi sac yaparak güzel olduğunuzu düşünüyosan, kim kardashian  olsan bile olmuyor yani düşün