Bülent Arınç'ın Melih Gökçek ile ilgili Ankarayı parsel parsel sattı,söylemiyle, gündeme düşen konu Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 8 Haziran'dan sonra konuşacağım diyen Bülent Arınç'a sözünde dur çağrısı yaptı, sosyal medya Bülent Arınç'ı konuşmaya davet etti.Başbakan devreye girdi, Gökçek ve Arınç sakinleşti.13 Haziran'da bir televizyon kanalında, Bülent Arınç,Melih Gökçek'in Ankarayı parsel parsel sattığını yineledi, kendisi de bunu kabul etti dedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan "Arınç'ın açıklamalarını devam eden soruşturmaya ek belge olarak sunacağız,Arınç bu davanın tanığıdır,devamını mahkemede anlatır" dedi.

"Gökçek parsel parsel satışının hesabını verecek"

Melih Gökçek, Bülent Arınç'ın açıklamalarını referans göstererek basına Ankarayı parsel parsel sattı diye açıklama yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan hakkında,hakaret etti diye suç duyurusunda bulunmuştu.Candan bu konuyada dikkat çekerek "Melih Gökçek'e Ankara'yı parsel parsel sattığının hesabını yargı önünde verecek, deyince hakaret ediyormuşum.Herkesin yaptığı ortada,biz kamunun malını koruyoruz. Melih Gökçek parsel parsel satıyor, Arınç'ta bunu bir kez daha açıkladı.Bu dosya kapanmayacak... Gökçek parsel parsel satışın hesabını yargı önünde verecek"Şeklinde konuştu