Burçak Cürül Öztürk | bozturk@sozcu.com.tr

Kübra Yılmaz isimli Genç kadın, 2014 yılında tanıştığı Serdar D. isimli erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra yaşadığı şiddeti yetkili makamlara bir türlü anlatamayınca çareyi sosyal medyada buldu.



Yılmaz, darp edildiğini, ölüm tehditti aldığını defalarca kez jandarma karakoluna gidip şikayetçi olduğu halde bir işlem yapılmamasının kendi açtığı blog'u üzerinden can güvenliğini korumaya çalıştı. Yaşadıklarını gün gün paylaşan Kübra Yılmaz, Serdar D. adlı eski erkek arkadaşının kapıyı açmadığında ise çeşitli hakaretlere maruz kaldığını, kapıya idrarını yaptığını yazdı. Bu konudaki şikayet dilekçeleri ile jandarma karakolunda tutturduğu tutanakları da yayınlayan Yılmaz, blog'unda bir de güvenlik kameraları tarafından kaydedilen şiddetin görüntülerini yayınladı.



'Eve gelemeden morga gidersem, katilimi bilin'

'Eve gelemeden morga gidersem, katilimi bilin'


"JANDARMA SESSİZ, BİZ SES OLALIM"

Kübra Yılmaz, blog'un son bölümünde ise, "Eğer bugün evden dışarı markete giderken, sokakta öldürülürsem ya da yine darp edilirsem ve eve gelemeden, morga gidersem, beni öldüren katilimi bilin, çünkü defalarca gittiğim Jandarma karakolu beni ciddiye almadı ve bana yardım etmedi." diye yazdı.

Sosyal medya takipçileri ise Kübra'nın sesine kayıtsız kalmadı

Ne rezil ne leş adamlar var bu ülkede be. Gücü yeten yetmeyene ellerin çürüsün inşaallah! #KübraYılmaz

Öldüresiye dayak yediği kamera kayıtlarıyla kanıtlanan Kübra Yılmaz, sesini jandarmaya duyuramadığı için blog açıyor, bu utanç bizim