Show TV'nin sevilen romantik aşk dizisi Acil Aşk Aranıyor 8. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Acil Aşk Aranıyor son bölümde Sinan ile Nisan arasın yeni gelişmeler yaşandı. Nisan, "ilginç" bir teşvik ile aşkının peşinden koşmaya karar verdiği işler hiç de beklendiği gibi gelişmedi. İşte Acil Aşk Aranıyor son bölümden detaylar ve izleyicilerin Facebook ve Twitter'da yaptıkları bu bölüme dair yorumları...

SOSYAL MEDYADA ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜM


Sinan ile Özge'nin arasında iplerin kopması doğal olarak sevinçle karşılandı. İzleyeyiciler dizinin bu bölümünü gayet güzel bulmuşlar. Özellik finali beğenilmiş. Ancak Berzan'ın gösterdiği tepki biraz abartılı bulundu. Şimdi dizinin müdavimleri Nisan'ın ağzından baklanan çıkacağını mı yoksa gene heveslerinin kursaklarında mı kalacağını merak ediyorlar.

ACİL AŞK ARANIYOR 8. BÖLÜMDE OLANLAR


Nisan, tango yarışmasında Sinan’la yaptığı büyülü dansın etkisinden çıkamamışken, Özge’nin hala aralarında olduğu gerçeğiyle bir kere daha yüzleşmek zorunda kaldı. Sinan ise Nisan’ın kıymetini daha da iyi anladı ve Özge’den uzaklaştı. Yine de Nisan’ı ziyaret eden beklenmedik misafirin gelişi Sinan'ı pişman etti. Sinan geç kaldığı şüphesine düştü.

Ayla, Berzan’ın ani bir şekilde Sınır Tanımayan Doktorlar’a katılarak Gine’ye gitmesinin şaşkınlığı ve üzüntüsü içindeydi.  Berzan'dan haber beklerken şaşırtıcı bir sürprizle karşı karşıya kaldı.

Bu arada bu hafta hastaneye medyum olduğunu iddia eden bir kadın geldi. Nisan’ı sözleriyle etkisi altına alan kadın, ona aşkının peşinden koşmasını salık verdi. Nisan, kadını ciddiye aldı ama sonrasında işler sarpa sardı.