Önceki akşam Karaköy Antrepo 7’de düzenlenen “kick-off” partisine ünlü isimler katıldı.Moda,sanat ve magazin camiasından ünlü simaların katıldığı parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Cem Yılmaz’dan boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Ahu Yağtu da partiye katılan isimler arasındaydı. Bir erkekle birlikte parti alanına gelen Yağtu, mekanda magazin muhabirlerinin olduğunu fark edince erkek arkadaşından ayrı kalmayı tercih etti.



YANLIŞ BİR ŞEY YAZMAYIN

Yaklaşık 2 saat boyunca erkek arkadaşına yakın bir bölgede takılıp eğlenen Yağtu, parti alanından ayrılırken arkadaşıyla bir şeyler konuşup gülüşmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu esnada fotoğraflarının çekildiğini gören arkadaşı hızla uzaklaşırken, Ahu Yağtu ise Antrepo’dan tek başına çıktı. Kim olduğu öğrenilemeyen erkek arkadaşıyla objektiflere bu şekilde yakalanan Ahu Yağtu, magazin muhabirlerinin; ‘yanınızdaki beyefendi kimdi?’



sorusuna ise “Aman ne olursunuz yanlış bir şey yazmayın. Kendisi benim çok iyi bir arkadaşımın eşi olur” yanıtını verdi.  Çok iyi bir arkadaşının eşi olduğunu iddia ettiği erkekle partiye gelen Yağtu’nun bu gizemli tavırları akıllarda soru işaretleri bıraktı. Parti alanından ayrı ayrı çıkan ikili, daha sonra dışarda bir araya gelerek gözlerden kayboldu.