Siyah beyaz Chanel kumaştan hazırlanan kıyafeti, Kleopatra tacı ile dikkat çeken Bülent Ersoy, ’25 metrelik bir kumaştan hazırlandı. Gülşah Saraçoğlu hazırladı ve Paris’ten özel olarak getirtildi’ dedi.



Yeni albümünün hazırlıklarına başladığını söyleyen ve Gökhan Tepe’den “Veda Makamı” şarkısını aldığını söyleyen Ersoy, “Bu uşşak şarkıyı pek çok kişi istemiş, sevgili Tepe vermemiş, şimdi yeni albümümde ben okuyacağım. İnşallah yaza çok güzel olacak” dedi. 11 Nisan’da ustalarla sahnede olacak olan Bülent Ersoy geçtiğimiz yıl aralarında olan ancak vefat eden Adnan Şenses hatırlatılınca, ‘Allah rahmet eylesin. Tabi ki değerli bir sesti. Ama Allah’a boynumuz kıldan ince’ dedi. Kayahan’ın rahatsızlığı için ise, ‘Evet yeni öğrendim gitmek isterim ama acaba hatırlar mı beni bilmem’ dedi.



BÜLENT HANIM İNSANÜSTÜ

Bülent Ersoy’u izleyenler arasında ‘O Hayat Benim’ dizisindeki Nuran rolüyle sevilen Yeşim Ceren Bozoğlu da vardı. Bülent Ersoy’un performansı karşısında büyülendiğini söyleyen Bozoğlu, Diva için “ilk kez sahnede canlı izledim, büyülendim, Bülent Hanım insanüstü” nitelemesini kullandı.