Geçtiğimiz aylarda evinde geçirdiği kaza sonucu ayak bileğini kıran Minik Serçe Sezen Aksu iyileştikten sonra İstanbul’da ilk konserini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. Sahneye yardımcısının kolunda çıkan Minik Serçe’nin verdiği kilolar da belli oldu. Geleneğini bozmayarak adeta stand up show yaptı. Usta komedyenlere taş çıkartan Aksu müzik severlere hem unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı hem de güldürdü.



SEYİRCİLERİN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRİNCE…

Seyircilerden gelen seni seviyoruz sözlerinin birinde bir seyircinin abla demesine takılan Sezen Aksu, ‘abla deme bir gün lazım olur’ diyerek kahkahayı bastı. Bir seyircinin Aksu’nun elindeki terli mendili ‘kokunu içime çekerek uyuyacağım’ diyerek istemesi ile de şaşıran şarkıcı “ Ben de bunu diyorum. Sevgine, şefkatine o kadar çok minnettarım ki ama ilk başladığımdan şu ana kadar hep söyledim. Bu sahne ışıklarının altında olanlarda bir insan siz ne sanıyorsunuz ki…



Bu arada anneannem beni doğar doğmaz tuzlamış o yüzden benim derim kokmaz “ ifadelerini kullandıktan sonra mendilini verdi. Bunun üzerine başka bir hayran da gerdanlığını istedi, hayranına gerdanlığını da veren Serçe’den başka bir hayran elbisesini istedi. Hayranlarının istekleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Aksu sahne arkasındaki yardımcısı Fiko’dan yardım istedi. “ Fiko gel de şu elbiseyi çıkaralım bunlar iyice kudurdu “ diyen Aksu bu kez de Fiko’ya takıldı. Heyecanlanır mısın soyunsan diyen şarkıcı ara vererek vokalistlerine sahneyi bıraktı.