Erdinç YAPAN / SOZCU

Geride bıraktığımız günlerde doğum gününü kutlayan Gülben Ergen’e bu özel gün için çok sayıda hediye verildi. Ancak içlerinden bir tanesi vardı ki başarılı ismi duygulandırdı. Gülben Ergen’i attığı her adımda takip eden fanları onun adına mavi kapak toplamış ve bir engelli vatandaşa sandalye almıştı. Gülben Ergen’e bu olayın nişanesi olan sertifikayı gönderen fanları Ergen’i şu satırları yazmaya itti:



“Ve @gulbenergenfanclub yüreğime nasıl dokunacaklarını iyi biliyorlar... Kendi aralarında düşünüp, karar verip 12000 adet mavi kapak toplayarak Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneğine bağışta bulunarak, bir engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye alıyorlar bana doğum günü hediyesi olarak sertifikalarını getiriyorlar... Diyorlar ki verirken biz #önceiyiinsanolmak yolundayız... Bir engelli insanı sevindirdik. Buyrun Gülben Abla size doğum günü hediyesi... Boğazım düğüm düğüm

Mustafa Sandal'dan sürpriz hediye




Rising Star Türkiye’nin 25 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümünde Mustafa Sandal, doğum gününü kutlayan Gülben Ergen’e çok özel bir verdi.