Kanal D, Güneşin Kızları 4. bölüm için internete özel yeni bir fragman paylaştı. Yarın (9 Temmuz) ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde Güneş'in evlilik sözleşmesini imzalaması pek de iyi olmayacak. Güneş, Haluk ile olan ilişkisi üzerine düşünmeye başlarken özellikle Nazlı'nın tepkisi sert olacak.

Bunun yanında Burcu, Güneşin Kızları yeni bölümde kelebek kolyesinin peşini bırakmayacak. Annesinin kolyesini almak için Berk'in peşinden ayrılmayacak ama fragmana bakılırsa Berk hiç tepki verecek gibi gözükmüyor!


GÜNEŞİN KIZLARI 4. BÖLÜM ÖZETİ


Güneş, evlilik sözleşmesini imzalamasının ardından Haluk’la ilişkilerini sorgulamaya başlar. Kızların durumu öğrenmesi, Mertoğlu ailesini karıştırır.

Savaş, kolyeyi Haluk’a götürür ve onunla yüzleşir. Haluk’un Savaş’a anlattıkları, Savaş’ı derinden sarsar. Savaş için tek bir çıkış yolu kalmıştır. Ancak Nazlı, Savaş’ın peşini bırakmayacaktır.

Ali, Selin’i Emre’den kıskanmaya başlamıştır ama bunu kabullenmek istemez.  Selin’in canını yakmak istemesi, Ali’nin anlam veremediği duygularını köreltebilecek midir?

Öte yandan Sevilay, Güneş'i kızlarından vurmak ister. Haluk'u karşısına alan Sevilay, bunun bedelini ödeyebilecek mi?