İstanbul – Vodafone Türkiye, dünyanın en büyük online müzik platformu Spotify ile müzik içeriğinde Türkiye’nin en büyük iş birliğini hayata geçirdi. Vodafone ve Spotify iş birliği, ünlülerin katılımıyla gerçekleşen özel bir partiyle kutlandı.



Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ve Spotify Avrupa Genel Müdürü Jonathan Forster’ın ev sahipliğinde düzenlenen parti, 23 Şubat akşamı Nublu’da gerçekleşti. Vodafone ve Spotify iş birliğinin ruhuna uygun olarak müzikle dolu özel partide Teoman, Göksel, Burak Kut, Fettah Can, Büşra Pekin, Ahmet San, Bedük, Bilge Öztürk, Esra Dermancıoğlu, Aydilge, Aslı Türkmen, Umut Eker, Mehmet Turgut, Ümit Erdim, Ferman Toprak, Bülent Şakrak gibi ünlü isimler bir aradaydı. Nublu’daki özel Vodafone partisinde eğlenen kalabalık, 30 milyondan fazla şarkıya ev sahipliği yapan Spotify’la tanışma fırsatı buldu. Müzik dolu bu gecede Teoman, Sofar Sounds’dan Kalben ve DJ Kiwi özel performanslarını sergiledi.



“KENAN ALMAZ TABİ”

Davete icabet eden Bülent Parlak, dizi süreleri hakkında Kenan İmirzalıoğlu’na tepki gösterdi. Setlerde fazla çalışmanın ölümleri bile getirdiğini dile getiren Parlak sözlerine şu şekilde devam etti. “ Artık rica ediyorum, devlet görevlileri bu duruma bir el atsın. Çalışma koşulları çok zor “ dedi. Kenan İmirzalıoğlu’nun artık dizi süreleri kısalmazsa dizilerde yer almayacağım sözlerine de tepki gösteren Parlak, “ Kenan almaz tabi, ye ev geçindiren yardımcı oyuncu arkadaşlarım ve set ekibi ne yapacak, bu adamlar ev geçindiriyor. Herkes Kenan değil “ diyerek sözlerini sonlandırdı.