İnadına Aşk 6. bölüm için 3. fragman da paylaşıldı. İnadına Aşk yeni bölüm fragmanlarına bakılırsa bu hafta Çınar ile Yeşim'in arası pek bir inişli çıkıuşlı olacak. Hatırlanacağı gibi ikinci fragmanda Çınar, delikanlı gibi Yalın'ın karşısına çıkacağını ve Yeşim'i ne kadar sevdiğini Yalın'a söyleyeceğini açıklamış; Yeşim de buna şaşırmıştı. Fakat dizinin 3. fragmanında ikilinin kavga edeceği de ortaya çıktı.

İnadına Aşk 6. bölüm fragmanında Çınar çocuk  hayalini anlatırken çocuğun adını Dursun koymak istediğini söyleyince Yeşim tepki gösterecek ve çocuğuna Yunan Savaş Tanrısı Ares ismini koymak istediğini belirtecek ki ikili daha ancak hayal olan çocuğun ismi yüzünden kavga edecekler.

İNADINA AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ


Defne’nin yaptığı numara başına çok işler açar. Kendi başına açtığı iş yetmemiş gibi, Yalın’ın da sakat kalmasına sebep olunca, kaçacak yeri kalmayan Defne cezasına razı gelir. Bu ceza Defne’yi hiç ummadığı bir sürprizle karşı karşıya getirecektir. Yeşim ve Çınar’ın ise aralarında ki aşkı çok büyük bir sınav beklemektedir. Toprak engeliyle karşılaşan iki aşık ciddi anlamda yol ayrımına gelirler. Diğer tarafta ise Ezgi’nin peşinde dolaşan Deniz, sonunda Ezgi’yi pes ettirip kahvaltı sözü alır. Ancak Deniz’i gittiği yerde , Ezgi tarafından hazırlanan farklı bir sürpriz beklemektedir.