Dokuz yıldır evli olan Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin çifti haklarında çıkan 'boşanıyorlar' iddiasına çocuklarıyla birlikte verdikleri mutlu aile pozuyla yanıt verdi. Bilgin ile Erdoğan geçtiğimiz gün Erdoğan'ın ilk evliliğinden olan kızı Berfin ve çiftin oğulları Rodin'le birlikte Levent'teki bir alışveriş merkezindeydi. Avm içinde alışveriş ardından kahve sohbeti yapan aile, çıkışta Erdoğan'ın "Hayırdır oğlum? Yanlış şeyler sormayın ya çoluk çocuk var" esprisiyle kahkahalar attı.



Keyfi yerinde olan karı koca, çıkan boşanıyorlar haberlerinin sorulacağının bilincinde olarak çocukları arabaya gönderdiler. "Boşanma haberlerinden sonra bu pozu vermek zorunda mı kaldınız?" diyen bir muhabire "Biz bu pozu yıllardır veriyoruz haberler de yıllardır çıkıyor. Yok be Belçim toplantıdaydı, onu almaya geldim. Alıştık sorun değil artık. Manitaysan evleniyorlar, evliysen çocuk oluyor, çocuk oluyorsa boşanıyorlar zincirleme haberleri bunlar" sözleriyle takılan Erdoğan, haberleri birinci ağızdan yalanladı.

O GÖRÜNTÜDEN ÜRKTÜM

Boşanma haberlerinin ardından hafta sonu yakın arkadaşı Meryem Üzerli'yle kız kıza eğlenmeye çıkan Belçim Bilgin, görüntü vermemek için mekandan kaçmıştı. Trafikte araçtan inince görüntülenmiş ve basında kız kıza dağıttıkları yazılmıştı. O gece için açıklama yapmak isteyen oyuncu "Haberlerden ziyade bir de Meryem'le yemekteyken ürktüm o görüntüden" dedi.



BU HABERLER ŞIMARIKLIK

Gerekli açıklamayı yapmanın ardından "Ülke gündemi bu durumdayken magazin haberlerinin hiç sırası değil. Şımarıklık hatta bugünler bunların konuşulacak yeri değil" diyen Erdoğan, şehitleri unutmadı. Arabada bekleyen çocuklarının yanına gitmek için müsaade isteyen Yılmaz Erdoğan, basın mensuplarını kırmadı. Ailecek bir poz isteyen muhabire "Tabi kızım. Siz bize iyi olduğunuz sürece biz iyiyiz" diyerek arabadaki kızı ve oğluna seslendi. Arabadan inen Berfin'e sarılan anne baba oğullarını da araç içinden kucaklayarak çıkarttı. Kırmayarak, çocuklarını araçtan indirerek poz veren aile evlerine doğru yola koyuldu.