Erdinç YAPAN / SOZCU

Çocuğu okula başladığı için oldukça heyecanlanan ve bu süreçte yaptıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Çağla Şıkel, bir paylaşımında “İlk okula başladığında bugün daha bir anne oldum sanki” cümlesi kurmuştu. Bu cümle sonrasında ‘Çağla’nın aklı başına geldi anne olduğunu yeni anladı’ başlığıyla bir haber yapılınca güzel isim adeta çılgına döndü ve sosyal medya hesabından uzun bir metin yayınladı. Şıkel, haberleri yapanlara istinaden kaleme aldığı metni “Bu haberi yapanlar erkek ise tabi ki.. Eğer bir kadınsa daha anne olmamış demektir” notuyla paylaştı.



 



Annesinden Çağla Şıkel’e geçti

Annesinden Çağla Şıkel’e geçti


 

İşte Çağla Şıkel’in sitem ve tepki dolu o satırları:



Her konuda biraz daha anlayışlı olabilirim ama annelik konusunda çok hassasım bilen bilir! Haberi yapan arkadaşlara sesleniyorum…

Bir kadın anne olduğunu bebek rahmine düştüğünde anlar ve hisseder. Saçının telinden tırnaklarına kadar hem bedensel hem ruhsal değişim yaşar sonrasında da bebeğiyle birlikte o eşsiz duygularla büyür ve büyütür.

Siz erkekler hayatınız boyunca yaşayamayacağınız bir duygu için fazla konuşmazsanız ya da bir annenize sorarsanız iyi edersiniz!

Saygılar

DALGA GEÇTİĞİNİZ GÖĞSÜMLE...


Çocukları hakkında hassas olduğunu belirten Şıkel, bu tarz bir açıklamayı Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra sunucusu olduğu ‘Her şey Dahil’ programında da yapmıştı. Şikel, “İnsanlar diyor ki Çağla programda gülüyor, İnsanın hayatta başına ne gelirse gelsin işini en iyi bir şekilde yapmak zorundadır. Aylar önce göğsüm açılmıştı, hem ailem için hem benim için yapılan haberler çok üzücüydü. Sizin o dalga geçtiğiniz göğsümle ben 2 çocuk emzirdim. Çocuklarım için birşey söylendiğinde benim için dünya durur. Çok büyük aşk yaşadık ama biz bu kararı almamak için çok çaba sarf ettik. Emre Altuğ, ben ölene kadar çocuklarımın babasıdır. Çıkabilecek dedikodulara yayın yasağı aldık. Hepinizden saygı istiyorum.” demişti.



Çağla Şikel'den canlı yayında çok sert sözler

Çağla Şikel'den canlı yayında çok sert sözler