Küçük notlar yazarak her şeyi hatırlamamıza yardımcı olan yapışkanlı not kağıtları post-itler olmasaydı, bazılarımız için hayat daha az eğlenceli olabilirdi.

post-it
Post-it'lerin kullanıldığı,  New York'taki iki ofis binası arasında yaşanan tatlı sivil savaş renkli görüntelere sahne oldu.

post-it
Aslında her şey çok masum bir 'merhaba' ile başladı. Harrison and Star şirketinde çalışan bir kişi, penceresine post-it kağıtları kullanarak 'Hi' (merhaba) yazarak, birinin cevap verip vermeyeceğini görmek için beklemeye başladı.

post-it
Ve biri gerçekten cevap verdi. Binanın karşısındaki başka bir binanın penceresine de, yine yanı şekilde post-it kağıtlarıyla 'Sup?' (Naber?) yazıldı.

post-it

Ve böylece iki bina arasındaki tatlı savaş başlamış oldu.

post-it

Her iki binada da çok sayıda medya ve reklam ajansının yer alıyor olmasının da etkisiyle, yaratıcı çalışanlar bu savaşa dahil olmadan duramadı.

post-it

Çok kısa süre içinde iki binanın da camları oldukça renkli ve eğlenceli, resim ve mesajlarla dolmaya başladı.

post-it

Binalardan birinin savaşı sonlandırmak için yaptığı son resim ise büyük beğeni kazandı.

post-it

ABD Başkanı Barack Obama'nın başkan olarak katıldığı son Beyaz Saray Muhabirleri Yemeği'nde elinden mikrofonu atarak konuşmasını sonlandırmasına atıfta bulunularak, post-it'lerle mikrofonu bırakan bir el resmedildi.

post-it