TEOG sınavına giren öğrenciler şimdi heyecan içinde TEOG soru ve cevaplarını bekliyor, sınav esnasında bazı sorularla sorunu olan adaylar ve sorulara itirazı olan adaylar ise mazeret sınavı tarihlerini merak etmeye başladı. Bunların yanında TEOG'a itiraz eden adayların itirazlarını nasıl gerçekleştireceği de merak konusu oldu. Peki mazeret sınavları ne zaman olacak?


TEOG MAZERET SINAVLARI NE ZAMAN?


TEOG mazeret sınavları 17-18 Aralık'ta gerçekleştirilecek. TEOG mazeret sınavlarına geçerli bir sebeple sınava giremeyen öğrenciler katılacak.


TEOG SINAV İTİRAZI


Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının MEB tarafından yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) takvim günü içinde ÖDSGM resmi internet sayfasından yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak ÖDSGM'ye yapılabilecek.
TEOG sınavlarına itirazlar, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sınav İtirazları Giriş Ekranı’ndan yapılıyor. İşlemlerinizin daha hızlı sonuçlanması için tüm alanları doğru ve eksiksiz doldurmanız ve itiraz konunuzu doğru seçmeniz gerekiyor.

 

İLGİLİ HABERTEOG soru ve cevapları 2016 - 2017: Türkçe, Matematik Din Kültürü ve Ahlak BilgisiTEOG soru ve cevapları 2016 - 2017: Türkçe, Matematik Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi


 

İLGİLİ HABERTEOG puan hesaplama ve TEOG soruları ile cevapları (Türkçe, Matematik, Din)TEOG puan hesaplama ve TEOG soruları ile cevapları (Türkçe, Matematik, Din)


 

İLGİLİ HABERTEOG soru ve cevapları EBA'da - EBA girişTEOG soru ve cevapları EBA'da - EBA giriş