Atatürk Havalimanı'ndaki hain saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. Saldırı sonrası düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların polisteki sorgusu sürerken teröristlere ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

3 IŞİD'linin ikamet ettiği Fatih ilçesi Horhor Caddesi üzerindeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; teröristlerden birisinin en önde yürüdüğü ve elinde büyük bir çanta taşıdığı gözleniyor.

SALDIRIDAN SADECE 75 DAKİKA ÖNCE


Saat 22:00 sıralarında düzenlenen saldırıdan sadece 1 saat 15 dakika önce çekildiği belirlenen görüntülerde teröristlerin adeta askeri bir disiplin içerisinde arka arkaya yürümeleri dikkat çekiyor.

DAKİKALAR SONRA TAKSİ ÇAĞIRMIŞLAR


Teröristler evlerine giderken ya da çıkarken kaydedilen görüntülerin çekildiği an ve Fatih ile Yeşilköy Atatürk Havalimanı arasındaki mesafe dikkate alındığında canlı bombaları bu görüntülerden sadece birkaç dakika sonra taksiye binerek saldırının adresine doğru hareket ettikleri değerlendiriliyor.

İLGİLİ HABERAtatürk Havalimanı saldırısının ardından kahreden detaylarAtatürk Havalimanı saldırısının ardından kahreden detaylar