İstanbul'da Anadolu Yakası ile Avrupa Yakası'nı birbirine bağlayan iki büyük köprüden birisi olan Boğaziçi Köprüsü üzerindeki bir otomobil polis ekiplerini alarma geçirdi. Köprü üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Köprünün Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişinde bırakılan aracın, yakıtının bittiği için köprü üzerine park edildiği ortaya çıktı.

Turgut ERAT/İSTANBUL


İstanbul polisi saat 16:00 sıralarında gelen bir ihbar üzerine alarma geçti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, Boğaziçi Köprüsü üzerinde flaşörleri yanık şekilde park edilmiş halde bulunan beyaz renkli otomobilin çevresi güvenlik çemberine aldı. Bomba imha uzmanları, aracın bagajında bulunan bir paketi fünye ile patlattı ve paket boş çıktı. Araçta yapılan ilk incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

YAKITI BİTMİŞ!


Olağanüstü hareketliliğe neden olan aracın yakıtının bittiği bu nedenle sahibi tarafından emniyet şeridine bırakıldığı tespit edildi. Söz konusu araç çekici ile otoparka kaldırıldıktan sonra köprü iki yönlü olarak yeniden trafiğe açıldı. Bölgedeki trafik yoğunluğu sürüyor.

SÜRÜCÜSÜ ARANIYOR!


Polis her yerde  59 ZZ 897 plakalı otomobilin sürücüsünü arıyor.