Kıymetli cuma gününe erişmenin huzuruyla uyanan İslam Alemi, cuma mesajlarıyla sevdiklerinin cumasını kutluyor. En güzel cuma mesajlarını sizler için haberimizde derledik. Sizde haberimizde yer alan cuma mesajlarıyla, yanlarında olamadığınız sevdiklerinizin mübarek cuma gününü anabilir, kutlayabilir, onları hatırladığınızı gösterebilirsiniz. Haberimizin devamında haftanın en güzel cuma mesajları ve farklı illerden tarihi camiler yer almaktadır.

9 ARALIK EN GÜZEL CUMA MESAJLARI


Allahım! Bizlere mağfiret ihsan eyle. Günahlarımızı rahmet mevsimlerinde yıka. Geleceğimize serinlik ve aydınlık ver. Bu güzel günde Rabbim dualarımızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Rabbim Cuma hürmetine, amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, hastalıklarımıza şifa nasip eylesin. Hayatımızın en hayırlı anında, kendisine layık kul, Efendimiz (s.a.v) layık ümmet eylesin. Şuurlu, esmayı seyre dalıp, Rabbine teslim olan kullarından eylesin. Cumamız mübarek olsun inşallah.

Kimi zamanlar vardır ki en muhabbetli, en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. En güzel günün cuma bayramın olsun.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Allahım, kin, kibir ve kim ne der hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin.

Cumamız mübarek olsun. Allahım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.

Uzaklardan bir yele ser süslü bir sonbahar akşamında. Gönüller bir olsun mekanlar kimin umurunda. Kardeşlik sevgi hissetmektir arada, yollar ve zaman olsa da. Hayırlı cumalar dilerim.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgili’nin (s.a.v) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

[old_news_related_template title="Resimli Cuma mesajları 2016: Tıkla gönder!" desc="Bir cuma günü daha geldi ve sade metin cuma mesajları ve resimli cuma mesajları paylaşımları başladı. Siz de yakınlarınızla resimli cuma mesajları veya bir metin mesajı paylaşmak isterseniz resimli cuma mesajları galerimiz haberimizdedir..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/10/resimli-cuma-mesajlarii.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/resimli-cuma-mesajlari-2016-tikla-gonder-1460266/"]
CUMA GÜNÜ DOLUP TAŞAN CAMİLERSELİMİYE CAMİSİSÜLEYMANİYE CAMİSİ



KOCATEPE CAMİSİ