BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de Efteni Gölü'nü 300 hektarın üzerinde bir göl haline getireceklerini belirterek, "Burası bittiği zaman Abant Gölü kadar gölümüz olacak" dedi.
Bakan Özlü, Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan yeni terminalin açılışını yaptı. Törene  Vali Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. Törende konuşan Bakan Özlü, 1 yıl içinde Düzce'de yaptıkları hizmetleri anlattı. Kentin gelişiminde önemli yere sahip olacak yeni projeler hakkında da bilgi veren Bakan Özlü, şöyle konuştu:
"Efteni Gölü ile ilgili bir projemiz var. Burayı 300 hektarın üzerinde bir göl haline getiriyoruz. Burası bittiği zaman Abant Gölü kadar bir gölümüz olacak. Belediye Başkanımız Mehmet Keleş konuşmasında, Düzce’ye bir liman gerektiğini söyledi. Biz de bunun için çalışıyoruz."
Konuşmanın ardından protokol üyeleri otogarı gezerek yazıhane sahiplerinden bilgi aldı. Daha sonra bir kafenin açılışını yapan Bakan Özlü sonra Düzce’den ayrıldı.

DHA