Genelkurmay Başkanlığı, dün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda 2 askerimizin şehit olduğunu açıklamıştı. Bu sabah saat 08:00'da yapılan yeni açıklamada da çatışmada yaralanarak hastaneye kaldırılan bir askerin daha tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Osman Öz’ün şehit olmasının ardından Asker Hastanesi’nde tedavi edilmeye çalışılan ve durumu ağır olan 1 uzman çavuş daha doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmada yaralanan iki askerden birinin acı haberi de bu sabah geldi.

GENELKURMAY'DAN 3'ÜNCÜ ŞEHİT AÇIKLAMASI


Genelkurmay Başkanlığı`nın web sayfasında bugün saat 08.00`de yapılan açıklamaya göre, dün Sur İlçesi`nde devam eden operasyonlar esnasında, teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda yaralanan bir asker tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

DHA-CİHAN