Herhangi bir ipucu bulunamazken, polis soruşturmayı genişleterek, küçük kızın annesinin yaşadığı Geyve'de 3 evde arama yaptı. Ecrin'in babasından ayrı yaşayan annesi ile anneannesinin ifadeleri alındı.

Önceki gün, Pamukova Yenice Mahallesi'nde babası Ferdi Acar'ın işte olması nedeniyle dedesinin evinde bulunan Ecrin, evlerinin önünde oynarken kayboldu. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, UMKE, polis, jandarma ekipleri bölgede arama yaparken, balık adamlar da tarım sulama kanallarında aramada bulundu. Sulama kanallarına su verilmeyerek kontrollerde bulunulurken, kanalda suyun bulunduğu yerler ise vidanjörle çekilerek küçük çocuğun suda olmadığından emin olundu. Polisler, Köpek Eğitim Merkezi'nden getirilen 'Tim' adlı köpeğe küçük çocuğun kıyafetlerini koklatırken, köpekle yapılan aramadan da sonuç elde edilemedi. Geniş bir bölgenin taranmasının ardından arama çalışmaları sonlandırıldı.


Polis, Ferdi Acar'dan ayrı yaşayan eşi Özay Acar'ın bulunduğu Geyve İlçesi'nde 3 evde arama yaptı. Evlerde yapılan aramalarda da küçük çocuk bulunamadı. Polis, Ecrin'in annesi Özay Acar ile anneannesinin ifadelerini aldı.


Emniyet yetkilileri, "Annesinin yaşadığı Geyve'de 3 adreste arama gerçekleştirildi. Bunlardan da sonuç elde edilemedi. Çocuğun annesinin ve anneannesinin ifadeleri alındı. Arama faaliyetlerini sonlandırdık, geniş çaplı bir soruşturma yapıyoruz. Her ihtimale karşı aile dışında bir üçüncü bir şahsında da olabileceğini değerlendirerek ekiplerimiz tamamen buna odaklanarak çalışmalarını sürdürüyor" dedi. DHA