ATV'nin en çok izlenilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 22. bölümü ile ekranlara geldi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu? Alparslan sonunda intikamını sonundan alır. Fakat Ünal Kaplan'ın oyununa gelmeyerek son vuruşu ona yaptırmak ister. Bunu da abisi Hızır'a açıklar. Ünal Kaplan, Sibiryalı Alparslan'a öldürtüp Çakırbeyli ailesini Victor'un hedefine koymak istiyordu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. son bölüm izle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümde Meryem, Hızır'dan boşanmak için evrakları imzaldı ama Hızır'ın tehdidi ile karşılandı. Nazlı ise bu durumdan faydalanıp Meryem'den daha iyi bir yenge olacağını iddia etmektedir. Nazlı'nın şu sözleri dizinin bu bölümüne damga vurur adeta "Çok iyi bir anne olucam. Meryem'in dışladıklarını öyle bi etrafıma toplicam ki ondan çok daha fazla sevilen bi yenge olucam !"

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. son bölümünde Alparslan'ın intikam hırsı, oynadığı büyük oyunlar başına bela olmuş ve kaçırılmıştır. Hızır, Alparslan'ın kaçırılmasının kendi suçu olduğunu düşünmektedir. Victor'un kaçırdığı Alparslan'a ne olacak?

Çakırbeyli Ailesi, üç ferdinin de masaya oturmasıyla düşmanları tarafından büyük bir hedef haline gelir. Ünal Kaplan'ın intikamını alması için veliaht ilan ettiği Alparslan amacına ulaşır; fakat bu ortak intikam arzusu yolunda Alparslan'ın oynadığı büyük oyunlar başına türlü belalar açacaktır. Hızır'ın ise ailesinden birini daha toprağa vermeye gücü yoktur. Çakırbeyli evinde sular durulmaz. Meryem boşanma fikrinde ne kadar kararlı olduğunu avukata giderek gösterir. Hızır için ise boşanmak, ihtimali olmayan bir durumdur. Bu durum Nazlı'nın kendini sevilen sayılan bir "yenge" olarak göstermesi için bir fırsata dönüşür...