Bugün yani 24 Mayıs Salı 2016'da Fox TV'de neler izlenebilir? Bu akşam 20.00'de Aşk Yeniden dizisinin 56. yeni bölümü var ve bu bölümde bütün aileyi büyük bir trajedi bekliyor! Peki bugün Fox TV'de başka ne var ve Fox TV internetten nasıl izlenir? Bugün Fox TV'de hangi programlar, diziler veya filmler var aşağıdaki yayın akışından öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 24 MAYIS SALI


06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 BKM Güldür Güldür
11.30 Unutma Beni
12.45 Gardırop Savaşları
15.15 Benden Söylemesi Canlı
16.30 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Aşk Yeniden 56. Bölüm
00.15 O Hayat Benim
02.30 Gardırop Savaşları
04.30 İnadına Aşk

AŞK YENİDEN 56. BÖLÜM ÖZETİ


Ekibin kazandığı ödül sonrasında Şevket'i dünya turuna çıkarmak için ikna çalışmaları başlamıştır. Şevket'se her şeyi bırakıp Rize'ye gitmeye kararlıdır. Ancak diğer Reislerin bu duruma karşı çıkmasıyla Rize'ye göç fikri şimdilik rafa kaldırılır. Taşkın ailesi evi basan böcekler yüzünden bir süre malikanede yaşamaya karar verir. Zeyneplerden sonra Taşkınların da malikaneye yerleşmesi hareketli günlere gebedir. Gülsüm hanımsa tüm bu hengamenin içinde rahmetli eşi Selim Bey için mevlid organize etmektedir. Fakat bu organizasyon bütün aile için büyük bir trajediye dönüşür.

FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.