Bugün yani 25 Nisan Pazartesi 2016'da Fox TV'de kanalaın yeni dizisi Aşk Yalanı Sever ekrana gelecek. Peki Bugün Fox TV'de bugün ne var; hangi programlar, diziler veya filmler izlenebilir merak ediyorsanız aşağıdaki yayın akışından Fox'da neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Fox TV izleyicileri bu akşam sekizde Gonca'nın Peri'den kurtulma oplanı nedeniyle ortalığın karışacağı Aşk Yalanı Sever 4. bölümü izleyebilirler. Aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Fox TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

Fox TV Canlı Yayın İzle

FOX TV YAYIN AKIŞI 25 NİSAN PAZARTESİ


06.45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Canlı
10.00 Çifte Saadet
10.45 Aşk Yalanı Sever
13.45 Benden Söylemesi Canlı
14.30 Unutma Beni Yeni Bölüm
16.30 Zuhal Topal'la Canlı
19.00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Canlı
20.00 Aşk Yalanı Sever 4. Bölüm
01.30 Kördüğüm
02.15 O Hayat Benim
05.00 İnadına Aşk

AŞK YALANI SEVER 4. BÖLÜM


Masum bir yalan, Peri’nin başına yeni dertler açarken Ferit’i alışık olmadığı duygulara sürükler. Aslan ailesinin yıldızı Koçoğlu ailesiyle bir türlü barışamazken, üstüne bir de ortak tanıdıklarının çıkması işleri iyice karıştırır. Gonca'nın ise Peri’den kurtulma planları, yeni bir krizin başlangıcı olacaktır.

FOX TV HAKKINDA


Türkiye'nin popüler ulusal kanallarından biri olan Fox TV, ABD menşeli medya devi Fox Broadcasting Company'nin bir parçasıdır. Fox TV, filmlerden dizilere, haberlerden eğlence programlarına pek çok kategoride yayın yapmaktadır.