Günlük burç yorumlarınızı haberimizde sizler için derledik. Dinçer Güner tarafından değerlendirilen günlük burç yorumları ve burçlara özel tavsiyeler, öneriler sayfamızda. Burcunuz size neler söylüyor? 12 burca ait günlük burç yorumları, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları özel astroloji sayfamızda sizler için hazırlandı. İşte 5 Şubat Cuma günlük burç yorumları ...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 5 ŞUBAT CUMA


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Tüm iletişimle ilgili işlerinizi hallederken biraz agresif ve aceleci davranabilirsiniz. İşlerin hızlı ilerlemesini isteyebilirsiniz fakat bu hafta birazda olsa sabır haftası. Bir de trafikte hız yapmayın ve kimseyle de kapışmayın, kullandığınız özel aracınızda arızalar söz konusu olabilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Parasal konularda kimsenin kalbini kırmayın, üzmeyin veya para yüzünden kimseyle bu hafta tartışmayın, kapışmayın. Sahip olduklarınız bir başkası tarafından kıskanılabilir veya böyle bir şeyi fark edebilirsiniz. Para kazanabilmek için çok daha fazla çalışmanız, efor sarf etmeniz gerekebilir. Finansal konularla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Kazalara, çarpmalara, sakarlıklara, düşmelere daha açık olacaksınız, çünkü daha acele hareket edeceksiniz. Hayatınıza muazzam bir hız be motivasyonda gelecek, elinizi attığınız işi başarmadan kolay kolay bırakmayacaksınız. Yalnız bu hafta sinirler biraz gergin olabilir bu yüzden haftanın genelinde sizi yatıştıracak şeyler yapmalı, ruhunuza huzur veren eylemlere odaklanmalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ruhsal anlamda biraz karmaşa yaşayabilir, ne yöne ne şekilde gideceğine karar vermekte zorlanabilirsiniz. Özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmeli, bastırılmış enerjiniz yüzünden kendinizi hasta edebilirsiniz. Psikolojik kökenli hastalıklar, psikosomatik rahatsızlıklar sık sık gündeminize gelebilir. Alerjen bir bünyeniz varsa eğer bu hafta taktıklarınıza, yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmenizde yarar var.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla duygusal bağlar kurmak yerine, daha çok onlarla fiziksel güç gerektiren koşullarla karşı karşıya kalacaksınız. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla tartışmamaya, kavga etmemeye özen gösterin, onların kalplerini kırmayın. Belki de onların hayatlarında ki sorunların çözümü sizde saklı olacaktır ve sizden destek isteyeceklerdir. Sizin organize edeceğiniz bir davet, parti organizasyon..vb bir durum olur ise sakinliğinizi korumalı, son dakika aksiliklerinin de çıkacağını bilmelisiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

İş ve kariyerinize ilişkin konularda motivasyon, hareket, enerji ve yanında da eşantiyon olarak stres ve mücadelede getirecektir. Yöneticilerinize bol bol didişecek ama genelde mücadeleyi kazanan siz olacaksınız. İş hayatınızla ilgili daha çok efor sarf etmeniz gerekecek. İş hayatınızda ilgili ani ve aceleci kararlar vermemekte yarar var.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Eğitim, hukuk gibi konularda daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir, bu konularla ilgili bazı kararsızlıklarla ve stresle mücadele edebilirsiniz. Eğer ki resmi evrak işleriniz var ise bu hafta bunları hallederken resmi makamlarda ki kişilerle dalaşmayın, laf sokmayın, tartışmayın. Bu hafta normalden çok daha fazla okuyabilir, araştırabilir, yazı yazmanız gerekebilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ödemeler stres yaratabilir, finansal konularla ilgili daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Veya para ile ilgili endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Bankada işlerinizi hallederken müşteri temsilinizle aranızda gergin durumlar oluşabilir, para hesaplarınızda hatalar, yanlışlıklar olabilir, kredi kartınızla ilgili bir sorun oluşabilir ve bu sorunu halletmeye çalışırken gergin bir tavır sergileyebilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Eğer hayatınızda partner veya ortak var ise onunla zaman zaman fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz yalnız bu çatışmanın dozajı bir parça sert olabilir. Karışınızda ki kişiyle ilgili kendinizi sürekli stres altında hissedebilirsiniz, veya onunla sürekli mücadele etmeniz gereken bir ortamda bulabilirsiniz kendinizi. İkili ilişkilerde iletişim hatalarından doğan sorunlar söz konusu olabilir. Kiminle ne şekilde iletişim kuracağınıza dikkat edin.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sağlığınıza bu dönemde extra dikkat etmeniz gerekir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sürekli fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Fakat bu da sizin kararsız veya sürekli fikir değiştirmenizden kaynaklı olabilir. Bu hafta yetiştirilmesi gereken işler altında ezilebilir, işinizle ilgili fazlaca acelesi, sabırsız ve ani kararlar almanız gerekebilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, bu dönemde kafanız karışabilir ve birkaç kişi arasında gidip gelebilirsiniz. Çocuklarla iletişim biraz problematik olabilir bu dönemde. Özel hayatınızda ki kişilere karşı tahammülünüz biraz düşük olabilir. Bu hafta aynı anda birden çok iş ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu yüzden bünyeniz fazla yorgun düşebilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Evinizde tadilat gerektiren durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Fakat diğer taraftan yetiştirmeniz gereken işlerle de ilgilenmeniz gerekir, aile içinde agresyon yükselebilir. Ev kazalarına bu hafta daha çok dikkat etmenizde yarar var, zaten enerjiniz o kadar yüksek olacak ki pek evde zaman geçireceğinizi zannetmiyorum.