Sensiz Olmaz 19. bölüm saat 16.00′da yayınlanacak. Sensiz Olmaz yeni bölümde Paro üzerinden BSD birliğini suçlayan bir haberin gazete manşetlerinde yer alması üzerine Rudra karargâha çağırılır. O, Paro konusunda aklanana kadar görevinden uzaklaştırılmıştır. Durumu öğrenen Paro ise onun BSD’ye geri dönmesi için elinden geleni yapar.

BSD Karargahına giden Rudra, Paro ile ilgili gazete manşetinden haberdar olur. Generaller onu Paro ile ilgili sorunu çözene kadar BSD’den uzaklaştırıldığını bildirir. Bunun üzerine Rudra gazetelere Paro hakkında kimin bilgi verdiğini öğrenmek için bir plan yapar ve eve döndüğünde onunla hemen evlenmek istediğini söyler. Evdekiler şaşkınlıkla Rudra’nın düğün ritüellerini yerine getirişini izlerken o elinden geldiği kadar Paro’ya sert davranır. Tüm bunlardan habersiz olan Paro ise Rudra’nın gerçekten kendisiyle evlenmek istediğini düşünür fakat gerçekleri öğrendiğinde bir kez daha hayal kırıklığı yaşayacaktır.

Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SENSİZ OLMAZ 19. BÖLÜM FRAGMANI

Sensiz Olmaz’ın yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 19. BÖLÜM

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Rudra, Paro ile arasında yaşadığı olayların tamamen rastlantılara dayalı olduğuna inanmaktadır. Her defasında evden kovulan Paro gitmemekte ısrarlıdır. Uzun bir aradan sonra kendine gelen Dilsheer’in Rudra’dan bir isteği vardır. Rudra’yı arayan BSD Generali onun hemen yanına gelmesini ister.

Oyuncak bebeği Paro’nun yüzüne fırlatan Rudra yıllar önceki karşılaşmayı hatırlamadığını ve yaşananların bir mesaj değil bir tesadüf olduğunu söyler. Denveer geçmişte yaşananları anlatarak Rudra’yı Paro konusunda ikna etmeye çalışır. Paro defalarca evden kovulmasına rağmen evin önünden bir yere ayrılmaz. Rudra’ya babasının yaralanması ile ilgili olayda evdeki yangını kendisinin çıkarmadığını ispatlamak isteyen Paro, ona ne isterse yapabileceğini söyler. Rudra ondan kabul etmesi zor bir istekte bulunur ancak Paro itiraz etmez. Diğer yandan Maithili, Paro’ya evde bulduğu diğer gelinliğin sırrını anlatır.

Sensiz Olmaz son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SENSİZ OLMAZ 18. BÖLÜM