Yeşil Deniz 59. bölümde Yeşilova kasabasında macera devam ediyor. Üsen ile Süleman arasındaki Sadıç FM'i kapatma kavgası devam etmektedir. Geçen bölümde Jandarma'ya ihbar ettiği Sadıç FM'i yerinde bulamayan Üsen, yanına Emin ve Sabahattin'i alarak yeni yerlerine gece yarısı baskın düzenler. Peki Üsen başarılı olabilecek mi? Yeşil Deniz son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

Yeşil Deniz son bölümde, Sadıçlar jandarma baskınından kısa süre önce korsan radyoları Sadıç FM’i saklamayı başarmışlardır. Ancak Üsen’in pes etmeye niyeti yoktur. Beyaz eşya dükkanına ait kamyonetle Yeşilova’yı dolaşmaya, Sadıç FM’in yerini ihbar edene büyük ödül vereceğini anons etmeye başlar. Öte yandan sadıçlar ise Emin’in Üsen’in dükkanında işe başladığını öğrenmişlerdir. Bir yandan radyoyu kuracak yeni bir yer ararken bir yandan da Emin’e tepki gösterir, hesap sorarlar.

Yeşil Deniz yeni bölümde, uzun bir aradan sonra Hafize’yi ziyarete gelen Neşe ise beklenmedik bir anda Sibel ve Süleman arasındaki sürpriz gerçeği öğrenir. Arife’yle evlenmesi beklenen ancak Zarife’ye aşık olan Sezai ise bu uğurda önemli bir risk alıp Zarife’yle kendi evinde iletişime geçecektir.

YEŞİL DENİZ 59. BÖLÜM