Oyun sektörünün en köklü firmalarından biri olan Blizzard, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Overwatch ile FPS türünde de başarılı olabileceğini herkese kanıtlamıştı. Yeni iş ilanına göre burada duracak gibi görünmüyor.

Steam Black Friday indirimi geliyor!
Piyasada bulunan birçok aynı tür yapım karşısında başarılı bir ivme yakalayan yapım, geliştirici ekibi bir hayli mutlu etmeyi başarmıştı. Görünen o ki Blizzard Entertainment ,yakalanan bu başarıyı devam ettirmek istiyor.

billzard-fps

Gizemli, yepyeni bir FPS oyunu


Blizzard Entertainment firmasının resmi sitesine göz attığımız zaman, kariyer bölümünde yeni bir iş ilanının açıldığını görmekteyiz. Açılan iş ilanına detaylı olarak baktığımız zaman; henüz duyurulmayan yeni bir FPS türündeki proje için yazılım mühendisleri arayışı içerisinde oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Aranan özelliklerde yer alan; birinci şahıs oyun motorları ile ilgili deneyim maddesinden dolayı doğan bu dedikodu hakkında herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmasa da, verilen ilana buradan ulaşabilirsiniz.
İlk olarak akıllara "Blizzard Entertainment, acaba yeni bir FPS türünde yapım üzerinde mi çalışıyor?" sorusu gelse de, bu türdeki ilk yapımının ardından böyle bir atak yapılması garip kaçacaktır.
Bu yüzden, Overwatch için bir genişletme paketinin geliştirilme ihtimali biraz daha ağır basıyor. Fakat, neden bir sürpriz olmasın?