Son za­man­lar­da MHP’­de­ki ya­şa­nan­la­rın git­tik­çe ya­kı­şık­sız söy­lem­ler­le de­vam et­me­si, Mil­li­yet­çi ke­si­mi de son de­re­ce ra­hat­sız et­me­ye baş­la­dı...

Bir yurt­taş ola­rak, MHP üst yö­ne­ti­ci­le­ri­ne; bu ya­şa­nan­lar­la il­gi­li duy­gu ve dü­şün­ce­le­ri­mi ak­tar­mak is­ti­yo­rum . Ta­ba­nın ra­hat­sız­lık­la­rı Sa­yın BAH­ÇE­Lİ­’ye ile­ti­li­yor mu? Mut­lak ile­til­me­li zi­ra bun­lar ile­til­mez ise Sa­yın Ge­nel Baş­ka­n’­ın bun­la­rı sağ­lık­lı de­ğer­len­dir­me im­ka­nı ola­bi­lir mi? İl­ginç olan; şim­di­ye ka­dar hiç­bir şe­kil­de ge­nel baş­kan ve par­ti için ko­nu­şul­ma­yan olum­suz ko­nu­lar, ar­tık sık­ça di­le ge­ti­ril­me­ye baş­la­dı. MHP de­vam­lı se­çim kay­be­di­yor, oy­lar git­tik­çe eri­yor, mil­let­ve­ki­li sa­yı­sı iyi­ce düş­tü, 7 Ha­zi­ra­n’­da­ki si­ya­si mü­hen­dis­lik ha­ta­la­rı, hem par­ti­yi erit­ti hem de AK­P’­yi ye­ni­den ik­ti­dar yap­tı. Son za­man­lar­da me­rak edi­len de AKP yö­ne­ti­mi­nin Sa­yın BAH­ÇE­Lİ­’ye olan sev­gi se­li...  So­ru şu; MHP ik­ti­dar ol­mak is­ti­yor mu?
Sa­yın Ge­nel Baş­kan ba­şa­rı­lı ol­du­ğu­nu­za ina­nı­yor­sa­nız, kon­gre­de aday olun ve ala­ca­ğı­nız oy­lar­la “AK mı, KA­RA mı­” or­ta­ya çık­sın... Eğer 2018 der­se­niz, bu sa­at­ten son­ra par­ti­nin ba­şın­da ema­net­çi olur­su­nuz ve o par­ti­yi ba­raj al­tı­na iter­si­niz .

YA­KI­ŞIK­SIZ SÖZ­LER HA­VA­DA UÇU­ŞU­YOR...


De­ğer­li okur­lar; aşa­ğı­da­ki so­ru­lar­dan yan­lış ola­nı işa­ret­le­yi­niz.
1. Bir si­ya­si par­ti­de ge­nel baş­kan­lı­ğa aday olu­na­maz mı?
2. Ge­nel baş­kan­lık ömür bo­yu mu?
3. MHP gi­bi kök­lü bir par­ti­ye “KAY­YU­M” ya­kış­tı mı?
4. Par­ti­nin bu du­rum­la­ra gel­me­si­nin so­rum­lu­su ta­ban mı?
5. Yıl­lar­ca sırt sır­ta ça­lış­tı­ğı­nız ül­kü­daş­lar aday olun­ca , söy­le­di­ği­niz ya­kı­şık­sız söy­lem­ler si­zin gi­bi bir be­ye­fen­di li­de­re ya­kış­tı mı?
MHP’­de­ki yö­ne­tim de­ği­şik­li­ği si­ya­set­te­ki di­ğer par­ti­le­ri de et­ki­le­ye­cek , ba­şa­rı­sız olan­lar “HA­ZAN YAP­RAK­LA­RI­” gi­bi dö­kü­le­cek­ler. Türk si­ya­si­le­ri­nin ağ­zın­dan çı­kan­la­rı , ku­lak­la­rı du­yu­yor mu ? Ya­kı­şık­sız ve ha­ka­re­te va­ran söz­ler ha­va­lar­da uçu­şu­yor. Ço­cuk­la­rı­mı­za ve to­run­la­rı­mı­za bu kul­la­nı­lan ke­li­me­le­rin ne an­la­ma gel­di­ği­ni açık­la­mak­ta zor­la­nı­yo­ruz. Ce­vap; ço­cuk­lar, si­zin ge­le­cek­te­ki TÜR­Kİ­YE­’ni­zi ya­ra­ta­cak­lar bu am­ca­lar...

GE­NEL BAŞ­KAN ADAY­LA­RI DİK­KAT!


MHP’­de ge­nel baş­kan aday­la­rı­na da ta­ba­nın se­si­ni ilet­mek is­ti­yo­rum: Siz­ler ül­ke­si­ni se­ven, mil­li­yet­çi mu­ha­fa­za­kar duy­gu­la­rı güç­lü, la­ik de­mok­ra­tik Cum­hu­ri­ye­t’­e ve Ata­türk il­ke­le­ri­ne yü­rek­ten ina­nan in­san­lar­sı­nız. Çok önem­li bir yo­la çı­kı­yor­su­nuz ba­şar­dı­ğı­nız da Türk si­ya­se­tin­de bü­yük de­ği­şim­le­re  yol aça­cak­sı­nız.
Sa­kin olun !..
Kul­lan­dı­ğı­nız di­le özen gös­te­rin...
Üst yö­ne­tim siz­ler­den çok ra­hat­sız ol­du. On­la­rın ger­gin söy­lem­le­ri­ni cid­di­ye al­ma­yın.   Se­çim­ler­de he­pi­niz aday olun, bi­rin­ci çı­ka­nın çev­re­sin­de ke­net­le­nin ve par­ti­yi bü­yük ba­şa­rı­la­ra bir­lik­te ta­şı­yın.   Ül­ke­nin ge­le­ce­ği ile il­gi­li il­ke­le­ri ve ya­pa­cak­la­rı­nı­zı sık­ça vur­gu­la­yın. Bir­lik­ten güç do­ğa­ca­ğı­nı unut­ma­yın.
Yo­lu­nuz ve bah­tı­nız açık ol­sun...
Son söz:

MA­HAT­MA GAN­Dİ


Söy­le­dik­le­ri­ni­ze dik­kat edin; dü­şün­ce­le­re dö­nü­şür...
Dü­şün­ce­le­ri­ni­ze dik­kat edin; duy­gu­la­rı­nı­za dö­nü­şür...
Duy­gu­la­rı­nı­za dik­kat edin; dav­ra­nış­la­ra dö­nü­şür...
Dav­ra­nış­la­rı­nı­za dik­kat edin; alış­kan­lık­la­ra dö­nü­şür...
Alış­kan­lık­la­rı­nı­za dik­kat edin; de­ğer­le­ri­ni­ze dö­nü­şür...
De­ğer­le­ri­ni­ze dik­kat edin; ka­rak­te­ri­ni­ze dö­nü­şür...
Ka­rak­te­ri­ni­ze dik­kat edin; ka­de­ri­ni­ze dö­nü­şür...
Dİ­YOR...