Sevgili okuyucularım, üzüntü dolu bir haftayı geride bıraktık. Halbuki ne umutlarla Fransa’ya gitmiştik. Televizyon’da çıkan reklamlardan tutun da gazeteler, reklam panoları ve firmaların tüm unsurlarıyla Milli takımımızın yaşattıracağı sevinç için endekslenmiştik. Benim inisiyatifim bile ulusal takımımızın Euro 2016’dan çok iyi çıkacağını söylüyordu. Daha ilk maçta Hırvatlara karşı boynu bükük ayrıldık. İspanya karşısında büyük zafere 80 miyon olarak kilitlenip cuma akşamı TRT 1 ekranının karşısına geçtik ama peş peşe gelen gollerle adeta yıkıldık. Milli takımımızı 5 yaşından bu yana kare kare takip ederim. Bu kadar kötü futbol oynadığını hiç hatırlamıyorum. Mehmet Topal’ın inanılmaz hataları, kaleci Volkan’ın sönük kalması, kaptan Arda Turan’ın artık sahada değil sadece ekran yüzünün ön planda olduğunu gördük. Hatalar zincirine ‘imparator’ lakaplı Fatih Terim de eklenince 80 milyon hep birlikte kahrolduk.

*  *  *

Star TV’de geçtiğimiz perşembe akşamı başlayan ‘Yüksek Sosyete’ dizisi süper bir reyting alarak zirveye ortak oldu. ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Survivor’ ve TRT 1’de Euro 2016 maç yayını olmasına rağmen dizi muhteşem bir reyting aldı. Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün başrol oynadığı dizide ünlü sanatçı Zuhal Olcay da rol alıyor. Dizi temmuz ayından itibaren perşembe günlerinin 1’incisi çıkar diyorum. Rotamızı 20 Haziran’a yani yarın akşama çeviriyoruz. Star TV’de iki sezondur süper reytinglerle pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan ‘Paramparça’ sezon finalini yarın akşam yapıyor. Bu hafta sezon finalinde müthiş bir bölüm olacağının haberini, dizinin yapımcısı olan Endemol şirketinden Gökhan Tatarer’den aldım. Muhakkak izleyin, tavsiye ediyorum.

*  *  *

CNN Türk ekranının çok başarılı haber spikeri Başak Şengül, her gün saat 12.00’de CNN Türk ekranında günün önemli gelişmelerini ‘Bugün’ adlı haber programında sunmaya devam ediyor. Çok önemli bir sunum inisiyatifi kullanarak, spikerliğinde ivmeler kazanarak yoluna devam ediyor. Pertevniyal Lisesi’ni bitirdikden sonra İstanbul Üniversitesi’nden mezun oluyor. Çok iyi derecede İngilizce bilen ünlü sunucu, 2000 yılında stajyer olarak başladığı CNN Türk’te birkaç yıl başarı ile muhabirlik yaptıktan sonra uzun yıllardır CNN Türk’ün önemli ekran yüzü olarak her gün karşımıza çıkıyor. Başak Şengül aynı zamanda geçmiş yıllarda prime time’da yaptığı ses getiren programlarıyla dikkatleri üstüne toplamıştır. Bugün Babalar Günü... Babaların binbir emekle çalısıp büyüttükleri çocuklarının, en azından meşakkat içerisinde hayatlarını sürdüren babacıklarının ellerinden öpme günü. Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.