Brezilyalı süper model Adriana Lima şu sıralar Türk yazar Metin Hara ile olan ilişkisinden dolayı hiç olmadığı kadar gündemde. Hara ile birlikte olduğu haberleri ortaya çıkmadan önce kitaplarını okuduğu göze çarpan Lima'nın yaptığı işlerden hatırı sayılır da bir serveti bulunuyor. Celebrity Net Worth verilerine göre Lima'nın 75 milyon dolar parası var.

yazara

1981 yılında Brezilya'nın Bahia eyaletinde doğan Lima daha 15 yaşındayken Ford'un sponsor olduğu bir güzellik yarışmasında adını duyurdu. 2000 yılından beri Victoria Secret modeli olan Brezilyalı güzel 2003-2009 yılları arasında kozmetik firması Maybelinne'in reklam yüzü oldu.

1999 yılından beri Victoria's Secret modeli olan Adriana Lima 2014 yılında Londra'daki defilede... Ünlü modelin yanında Alessandra Ambrosi göz kamaştırıyor. Fotoğraf: Shutterstock 1999 yılından beri Victoria's Secret modeli olan Adriana Lima 2014 yılında Londra'daki defilede... Ünlü modelin yanında Alessandra Ambrosi göz kamaştırıyor. Fotoğraf: Shutterstock


Vera Wang, Giorgio Armani, Guess, Mossimo, BCBG ve Versace Lima'nın bugüne kadar çalıştığı firmalar arasında. 2012 yılında 8 milyon dolara bir malikane alan Lima katolik kilisesi ve yetimhanelere yaptığı bağışlarla da adından söz ettiriyor.

Gisele Bündchen Fotoğraf: Reuters Gisele Bündchen Fotoğraf: Shutterstock


2016 yılında kazandığı 10.5 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan ikinci süpermodeli olan Lima'yı 30 milyon dolarlık geliriyle vatandaşı Gisele Bündchen geçmişti. Adirana Lima'nın menajerlik şirketi ise The Society Management.

Fotoğraf: Shutterstock Fotoğraf: Shutterstock


10.7 milyon Instagram takipçisi ve 6.4 milyon Facebook hayranı olan Lima burada görselini paylaştığı ürünlerden de hatırı sayılır bir para kazanıyor.

Fotoğraf: Shutterstock 1.78 metre boyunda olan Lima 55 kilogram ağırlığında. Fotoğraf: Shutterstock