5K, 10K ya da İstanbul Maratonu gibi uzun mesafe koşularına Apple Watch Series 3 ile hazırlanabilirsiniz. Apple Watch Series 3, yerleşik GPS ve yeni altimetre sayesinde tüm dış mekan antrenmanlarınızı takip edebilir. Akıllı aktivite koçluğu, gelişmiş Kalp Atış Hızı uygulaması, doğrudan bileğinizden erişebileceğiniz favori çalma listeleriniz, yerleşik altimetre ve daha duyarlı bir Siri deneyimi sunan Apple Watch Series 3 ile her zamankinden daha aktif, motive ve bağlantıda kalmanızı sağlayacak özellikleri keşfedin.

screen-shot-2017-10-31-at-22-50

İster amatör ister profesyonel bir koşucu olun, Nike+ Run Club uygulaması koşu deneyiminizi hiç olmadığı kadar iyi hale getirmek için tam olarak ihtiyacınız olan şeyleri sunuyor. Sizi motive eden milyonlarca koşucu ve her adımınıza rehberlik eden uzmanlar sayesinde daha ileriye, daha hızlı gideceksiniz.

İster amatör ister profesyonel bir koşucu olun, Nike+ Run Club uygulaması koşu deneyiminizi iyi hale getirmek için ihtiyacınız olan şeyleri sunuyor.

screen-shot-2017-10-31-at-22-07

Küçük bir destekle uzun mesafeler katedin. Arkadaşlarınızdan motive edici emoji’ler alın. Güncel hava durumuna, aktivite geçmişinize veya arkadaşlarınızın paylaştıkları aktivitelere ait anımsatıcılarla, koşmak için daima bir sebebiniz olacak.

Her Pazar koşun ve performansınızın sınırlarını keşfedin. Apple Music’te yer alan özel Nike+ Run Club çalma listeleriyle koşunuza enerji katın.

screen-shot-2017-10-31-at-22-10

Koşarken kondisyonumuzu belirleyen önemli ölçümlerden biri ise kalp atış hızımız. Kalp Atış Hızı uygulamasını kullanarak kalp atış hızınızı istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. Ayrıca gün boyunca dinlenme, yürüme, nefes egzersizi, antrenman ve iyileşme sırasındaki kalp atış hızınızı da görüntüleyebilirsiniz.

Bütün bu verilere anında Apple Watch ekranınızdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca, iPhone’unuzdaki sağlık uygulamasında bulunan yeni Kalp Görünümü’ne de göz atarak daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

screen-shot-2017-10-31-at-21-39

10 dakika boyunca aktif görünmediğiniz halde kalp atış hızınız belirlenen vuruş/dakika (v/dk) oranının üzerinde seyrederse Apple Watch'unuz sizi uyarabilir.

Sabahları gelişiminizle ilgili kişisel güncellemeler, akşamları ise halkaları kapatmanız için öneriler sunuyor. Ayrıca, aktivite ve antrenman geçmişinizi baz alarak size her ay yeni bir hedef öneriyor.

Çok fazla oturup oturmadığınızı görün. Kaç adım attığınızı ve kaç kalori yaktığınızı takip edin. Ve her gün 30 dakika egzersiz yapmayı hedefleyin.

Motivasyonunuzu korumak için arkadaşlarınız ve ailenizle Aktivite halkalarınızı karşılaştırın. Kaydettikleri ilerlemeler hakkında bildirimler alın. Ve teşvik etmek ya da biraz dalga geçmek için bildirim ekranından onlara kolayca cevap verin.

Yerleşik GPS, dış mekan antrenmanlarınızda mesafeyi, hızı ve rotayı kaydediyor. Altimetre ise tepelere yaptığınız sürüşlerde ve tırmanışlarda ne kadar yükseğe çıktığınızı ölçüyor. Dilerseniz, eve döndüğünüz zaman iPhone’unuzda daha da ayrıntılı istatistikler bulabiliyorsunuz.

Apple Watch’un yerleşik antrenman uygulamasıyla ya da Nike+ Run Club uygulamasıyla koşu esnasındaki performansını takip etmeniz kolunuzu kaldırmak kadar kolay. Ayrıca takip ettiğiniz ölçümlemelerinizi koşunuza göre özelleştirebilirsiniz.

Antrenman esnasında koşunuzu belirli bölümlere göre işaretleyebilirsiniz ve bölüm başı performansınızı iPhone’unuzdaki aktivite uygulamasından inceleyebilirsiniz.

Apple Watch Series 3 ile, gittiğiniz her yere daha fazla müzik götürebiliyorsunuz. En sevdiğiniz Apple Music çalma listeleriniz saatinizle otomatik olarak eşzamanlanıyor ve bu sayede her antrenmanınızda size güç verecek motivasyona sahip olabiliyorsunuz. Artık Apple Music’e indirdiğiniz çalma listelerinizi Apple Watch’unuzdaki Müzik uygulamasından seçip anında Apple Watch’unuzla eşzamanlayabilirsiniz.