Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri yıkımında bir işçi kafasına demir çarpmasıyla hayatını kaybetti. Çevrede bulunan vatandaşlar, Bakırköy Belediyesi'nin tedbir almadan yıkım yaptığını ve işçinin bu nedenle hayatını kaybettiğini iddia ederek, belediye görevlilerine tepki gösterdi. Zabıtalar ile tepki gösteren vatandaşlar arasında arbede çıktı. Olay yerinde inceleme yapmak için bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da tartışmaya katıldı. Kısa süreli çıkan tartışmanın ardından zabıtalar ve çevredeki vatandaşların araya girmesiyle tartışma sona erdi.

BAŞKAN KERİMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA


Kısa süreli arbedenin ardından bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Hepimizi derinden sarsan iş kazasında  hayatını kaybeden emekçi arkadaşımızın ailesine ve tüm mesai arkadaşlarına  baş sağlığı diliyorum. Şahsıma yönelik sözlü saldırıda bulunarak provakatif bir eylem gerçekleştiren saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca olayla ilgili ihmal olup olmadığıyla ilgili Belediyemiz ve Savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştır" dedi.

 

[old_news_related_template title="Bakırköy'de başına demir düşen belediye işçisi öldü" desc="Yıkım çalışmalarının sürdüğü Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde, başına demir parçası düşen Bakırköy Belediyesi'nin temizlik işçisi olay yerinde hayatını kaybetti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/1-137.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/bakirkoyde-basina-demir-dusen-belediye-iscisi-oldu-2127116/"]