Akhisarspor Fenerbahçe maçını izlemek isteyen futbolseverlerde heyecan dorukta. Süper Lig'de 5. haftanın en önemli maçlarından biri olarak gösterilen Akhisarspor Fenerbahçe maçını canlı izlemek için haberimizin içeriğindeki linki kullanabilir, zorlu maç öncesi iki takımla ilgili tüm bilgileri ve ilk 11'leri öğrenebilirsiniz.

Akhisar Fenerbahçe maçı hangi kanaldan nasıl canlı izlenir? Süper Lig'in 7. haftası Akhisarspor Fenerbahçe maçı ile açılıyor. Taraftarların heyecanı mücadele yaklaştıkça artıyor. Süper Lig'in favorilerinden Fenerbahçe kendisini bir puan arkasından takip eden Akhisarspor karışısında eksikliklerine rağmen üç puan almak istiyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'da başlayacak. Maçı canlı izleme yollarını araştıran taraftarlar için Akhisarspor Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak uydu kanalları listesini paylaşıyoruz. Mücadele hakkında tüm detayları ve maçın ilk 11'lerini haberimizde bulabilirsiniz. İşte Akhisar Fenerbahçe maçı canlı izleme yolları...

AKHİSARSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Akhisarspor Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. Ayut Kocaman'ın 11'inde defans dörtlüsünün kim oluşturacak merak ediliyor. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Akhisarspor Fenerbahçe maçı saat 20:00’de başlayacak ve mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Zorlu mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Aşağıda verdiğimiz linkten Akhisar Fenerbahçe maçını canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

AKHİSARSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE!

Akhisarspor maçı öncesi Fenerbahçe’de eksik oyuncuların çokluğu moralleri bozdu. Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Neto ve İsmail Köybaşı’nın yanı sıra Josef de Souza da sarı kart cezası nedeniyle zorlu karşılaşmada görev alamayacak. Sarı lacivertlilerde Skrtel, Hasan Ali Kaldırım ve Nabil Dirar da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

SKOR FARKIYLA AKHİSARSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIM!

Geçtiğimiz hafta Konyaspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Akhisarspor ise evindeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Evindeki 3 maçını da tek farklı skorlarla kazanmayı başaran Ege temsilcisinde genç futbolcu Hasan Ali Adıgüzel'in dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

KADROLAR

Akhisarspor: Lukac, Lopes, Mustafa, Caner, Ömer, Soner, Sissoko, Larsson, Olcan, Serginho, Henrique

Fenerbahçe: Kameni, Isla ,Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Ozan, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Giuliano, Janssen, Valbuena



[old_news_related_template title="Defans dörtlüsü nasıl olacak? Akhisar Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Akhisarspor FB maçı i,çin nefesler tutuldu!" desc="Akhisar Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda soruları google üzerinde taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. Süper Lig 7. hafta mücadelesinden Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'un konuğu oluyor. Maç öncesi sarı-lacivertli takımda defanstaki eksikler can sıkıyor. Peki Akhisarspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte ilk 11'ler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/akhisarspor-fenerbahce-maci-saat-lacta-hangi-kanalda-fb-maci-ne-zaman.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/iste-ilk-11ler-akhisar-fenerbahce-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-akhisarspor-fb-maci-ne-zaman-2030572/"]


AKHİSAR FENERBAHÇEYİ BEKLİYOR

Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Fenerbahçe’yi Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edecek olan Teleset Mobilya Akhisarspor hazırlıklarını sürdürüyor. Tam kadro çalışan yeşil-siyahlılar yarın yapacağı son antrenmanın ardından Manisa’da otele yerleşerek, maç saatini bekleyecek.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde sabah saatlerinde başlayan antrenmanda, futbolcular, Fenerbahçe maçında uygulamayı planladıkları taktikleri çalıştı. Buruk, golcüleriyle özel olarak ilgilenirken, özellikle ileri uçta bulunan oyunculara engelli şut çekim çalışması yaptırdı.



11. AKHİSAR FENERBAHÇE MAÇI

Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Akhisarspor, evinde oynadığı ligin 3 maçında 9 puan toplarken, Fenerbahçe karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 11. randevuya çıkacak iki ekip arasında oynanan maçlarda Akhisarspor'un rakibi karşısında 3 galibiyeti bulunurken, 6 kez de mağlup oldu ve 1 maç berabere kaldı. Manisa ekibi, rakibini en son 2014-2015 sezonunda Kadıköy’deki maçta 2-1 yenmişti. Fenerbahçe ise Akhisar karşısında son 3 maçı da kazandı. 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 20.00'da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak müsabaka sırasında havanın hafif yağışlı olması beklenirken, sıcaklığın 19 ile 21 derece arasında olması tahmin ediliyor.

FENERBAHÇE BİLETLERİ 3 DAKİKADA TÜKENDİ

Fenerbahçe taraftarları, Süper Lig'in 7. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 29 Eylül Cuma günü Manisa'da oynanacak maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, 19 Mayıs Stadı'nda cuma günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşma öncesi ev sahibi yönetimin kendilerine ayırdığı 800 bileti, Passolig'in internet sitesinde satışa çıkar çıkmaz 3 dakika içinde tüketti. Fenerbahçe'ye stadın Gediz tarafı kale arkasında tanesi 70 TL'den ayrılan 800 bilet, saat 11.00'de satışa sunulduktan sonra taraftarlar arasında anında kapışıldı. Akhisar taraftarları da kendilerine ayrılan bölümlerde 70 ile 100 TL arasında değişen biletlere yoğun ilgi gösteriyor.

akhisar-fenerbahce-maci

ALİ GÜNEŞ’TEN GÖNDERME

Beşiktaş formasıyla ilk defa eski takımı Fenerbahçe'ye kaşı sahaya çıkan ve sarı-lacivertli tribünden büyük tepki gören Caner Erkin'le ilgili eski futbolcu Ali Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Güneş'in Tivibu Spor'da yaptığı açıklamalar şöyle;

“Fenerbahçe taraftarı beni Kadıköy'de alkışlamıştı. Takımdan nasıl ayrıldığın, nasıl bir izlenim bıraktığın çok önemli. Bunu Gökhan'ı ya da Caner'i kötülemek amacıyla söylemiyorum. Burada futbolcuların yaptığı açıklamalara dikkat etmesi gerekiyor. Örneğin Balic'in bir açıklaması vardı; ‘Kefen giyerim Galatasaray forması giymem' diye. Ondan sonra zaten tepkiler çoğaldı. Biz profesyonel futbolcularız, ekmeğimiz buradan yiyoruz. Bu tür açıklamalar yapmamamız gerekiyor. Sonuçta hayat şartları ne tarafa getiriyorsa o tarafa gidiyoruz. Zaten o yüzden bunun ismi profesyonellik. Caner'in belki gidiş şekli, geldikten sonra yaptığı açıklamaları, tribünlerin çağırdığında diz üstüne çökmesi belki biraz ateşlemiş olabilir. Tabii ki Mahmut abinin söylediklerini desteklemek doğru olmaz. Ben ondan sonra Caner'in açıklamalarını çok doğru bilmiyorum. Ben büyüklerime bu konuda çok fazla cevap da vermem. Sonuçta o herkesin kendi düşüncesi.”

fb-maci-canli-izle

AYKUT KOCAMAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMA


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın büyük yankı yaratan bu sözlerine Fenerbahçe cephesinden en sert tepki teknik direktör Aykut Kocaman’dan geldi.

Hürriyet’ten Ahmet Ercanlar'a özel açıklamalarda bulunan Kocaman, şunları söyledi:

“Beşiktaş’ı yendiğimize pişman olduk. Fikret Orman her gün çıkıp konuşuyor. Eğer video hakem uygulaması (VAR) olsa Beşiktaş daha 20. dakikada 9 kişi kalabilirdi. Quaresma ve Pepe’nin kırmızı kartları verilmedi. Benim ilgi alanım bu değil. İşim de bu değil. Benim işim futbol. Bu konulara yanıt vermek zorunda da değil”

Akhisar Fenerbahçe maçı hangi kanaldan nasıl canlı izlenir? Süper Lig'in 7. haftası Akhisarspor Fenerbahçe maçı ile açılıyor. Taraftarların heyecanı mücadele yaklaştıkça artıyor. Süper Lig'in favorilerinden Fenerbahçe kendisini bir puan arkasından takip eden Akhisarspor karışısında eksikliklerine rağmen üç puan almak istiyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'da başlayacak. Maçı canlı izleme yollarını araştıran taraftarlar için Akhisarspor Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak uydu kanalları listesini paylaşıyoruz.

akhisarspor-fenerbahce-canli-izle

İKİ HAFTADA 6 BASAMAK YÜKSELDİ

Alanyaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle son 2 maçta hanesine 6 puan yazdırmayı başaran Fenerbahçe, 4. haftasını 10. sırada kapattığı Süper Lig’de 2 maç sonunda 4. sıraya yükselmeyi başardı.

Lige Göztepe beraberliğiyle başlayan, ardından Trabzonspor’la sahasında berabere kalan Fenerbahçe, ilk galibiyetine ligin 3. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında imza atmıştı. Bir sonraki haftada taraftarı önünde boy gösteren sarı-lacivertliler, Kadıköy’de Medipol Başakşehir’e 3-2 mağlup oldu ve 4. hafta sonunda ligde kendisine 10. sırada yer bulabildi. Zirveyle arasındaki puan farkının açılmasını istemeyen sarı-lacivertliler, 5. hafta mücadelesinde Alanyaspor’u deplasmanda 4-1’lik sonuçla geçerek 8 puanla 8. sıraya yükseldi. Aykut Kocaman’ın ekibi, son lig maçında Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle adeta sıçrama yaptı.

2 penaltının çalındığı ve 5 kırmızı kartın çıktığı derbiyi 2-1 kazanarak hanesine 3 puan yazdıran Fenerbahçe, bu sonuçla puanını da 11’e çıkardı ve üst sıralardan kopmamak adına önemli bir adım attı. Fenerbahçe’nin aldığı galibiyetin yanı sıra, ligin üst sıralarındaki takımların neredeyse tamamı da sarı-lacivertli ekibe çalıştı. İlk 10 sırada bulunan ekiplerden Fenerbahçe’nin yanı sıra haftayı galibiyetle kapatan takımlar sadece Göztepe ve Galatasaray oldu. Beşiktaş’ı yenen sarı-lacivertlier; Medipol Başakşehir, Akhisar Belediyespor ve Bursaspor’un mağlup olduğu, Kayserispor’un da Kasımpaşa deplasmanında berabere kaldığı haftada 4 basamak birden yükselerek haftayı 4. sırada kapattı.