Konyaspor evinde sezonun ilk UEFA Avrupa Ligi maçını Vitoria Guimaraes ile oynacak. Temsilcimiz Konyaspor iki sezondur Avrupa Ligi'ne katılıyor fakat daha önce hiç galibiyet alamadı. Bu akşam saat kaçta ve hangi kanaldan canlı izleneceği merak edilen Konyaspor Guimaraes maçı nefes kesecek. Atiker Konyaspor Guimaraes karşısında eğer galip gelirse bir ilke imza atacak. İlk 11' leri ve Konyaspor Gumimaraes maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenebilecek? sorusunun yanıtını sizlerle paylaşıyoruz. İşte Konyaspor maçını canlı izleme linki...

KONYASPOR VITORIA GUIMARAES MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Konyaspor ile Vitoria Guimaraes arasında oynanacak zorlu mücadele bugün saat 20:00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak ve TRT ve TivibuSpor’dan naklen ve canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek. Aşağıdaki linkten Konyaspor Guimares maçını canlşı izleyebilirsiniz.

KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE!

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu´nda yarın oynayacağı Vitoria Guimaraes maçı hazırlıklarını tamamladı.  Atiker Konyaspor bugün saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bugün teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın başarılı oyuncu Skubic ile birlikte düzenlediği basın toplantısının ardından Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenmanla hazırlık çalışmalarını tamamladı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşti. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi.

SKOR FARKIYLA KONYASPOR VITORIA GUIMARAES MAÇI CANLI ANLATIM!

İLK 11'LER

Atiker Konyaspor’un 11’i: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipoivic, Ömer Ali, Bourabia, Jonsson, Fofana, Musa, Milosevic, Friday

Vitoria’nın 11’i: Miguel Silva, Pedro Henrique, Heldon, Raphinha, Hurtado, J. Aurelio, Wakaso, Estupinan, Jubal, Konan, Celis

KONYASPOR VITORIA GUIMARES MAÇI BİLET FİYATLARI

Batı Alt: 100 TLBatı Üst: 50 TLDoğu Alt: 50 TLDoğu Üst: 25 TLKonya Çimento Güney Alt/Üst: 25 TLKule Site Kuzey Alt/Üst: 25 TLMisafir Seyirci (Üst A-B-C Bloklar ): 50 TL





KONYASPOR İLK GALİBİYETİN PEŞİNDE

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde evde oynayacağı Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu önemli mücadele öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, oynayacakları Vitoria Guimaraes maçının bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde çıkacakları ikinci maç olacağını, Süper Kupa maçındaki olaylardan dolayı aldıkları 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının Avrupa maçlarını kapsamadığını hatırlatarak, bu maçta taraftarlarıyla bütünleşeceklerini kaydetti. Tınmaz, “Herkesin bildiği gibi 5 maçlık bir seyircisiz oynama cezamız vardı. Sezonun 6. haftasına geldik ve hala taraftarımızdan mahrumuz. Vitoria Guimaraes maçı yeniden taraftarımızla buluşmamız ve onların takımımızı bu sezon ilk defa izleyecek olmaları açısından çok güzel olacak. Stadyumun dolacağına inanıyoruz. İnşallah taraftarlarımızın itici gücüyle takımımıza verecekleri destekle neler olacağını herkese göstereceğiz” diye konuştu.



“Galibiyeti alacak potansiyele sahibiz”

Fatih Tınmaz, rakiplerini yenebilecek güce sahip olduklarını vurgulayarak, “Bakıldığında zorlu bir süreçten geçiyorduk. Fikstürümüz biraz zordu. Yeni bir takım ve yeni bir teknik adamla takımın yapısı değişti. T.M. Akhisarspor maçıyla birlikte zor bir süreçten çıktık. Aldığımız galibiyetle birlikte bizleri daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum. Vitoria Guimaraes ile oynayacağımız maçtan da ben galibiyet bekliyorum. Çünkü takımımız bunu gerçekten hak ediyor. Bu galibiyeti alacak potansiyele de fazlasıyla sahip olduğuna inanıyorum” dedi.

“UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetimizi alacağız”

42 bin kişilik stadın dolacağına maçta dolacağına inandıklarını dile getiren Tınmaz, “Yönetim olarak aldığımız kararla o gün stadyumda 42 bin Türk Bayrağı ve Konyaspor Bayrağı olacak. Tekrar Konyaspor taraftarının ne kadar güçlü olduğunu, bir takım nasıl desteklenir, 12.adam nasıl olunur ? Bu gerçeği ve takımımızın olmazsa olmazı taraftarımızın gücünü, herkese bir kez daha göstereceğiz. İnşallah Perşembe günü 42 bin taraftarımızın oluşturacağı güçlü koroyla Vitoria Guimaraes’i mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetimizi alacağız” şeklinde konuştu.
HEDEF MUTLAK GALİBİYET!

UEFA Avrupa Ligi’ne bu yıl 2. kez katılan Konyaspor, geçtiğimiz sezon gruplarda kupaya veda etmiş ve galibiyet elde edememişti. Bu akşam Vitoria Guimaraes’i konuk edecek yeşil beyazlı takım, rakibini yenmesi durumunda kupa tarihindeki ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

Konyaspor’un yer aldığı I grubunun diğer maçında ise Avusturya ekibi Salzburg, grup lideri Marsilya’yı konuk edecek.

AVRUPA'DA 8. MAÇ

Başakşehir ile birlikte bu yıl Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden iki takımdan biri olan Atiker Konyaspor, bu akşam oynayacağı müsabakayla birlikte tarihindeki 8. Avrupa maçına çıkacak.

Konyaspor'un Avrupa'da 7 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

2016-2017 sezonu:

UEFA Avrupa Ligi H Grubu:

Atiker Konyaspor-Shakhtar Donetsk: 0-1

Gent-Atiker Konyaspor: 2-0

Atiker Konyaspor-Braga: 1-1

Braga-Atiker Konyaspor: 3-1

Shakhtar Donetsk-Atiker Konyaspor: 4-0

Atiker Konyaspor-Gent: 0-1

2017-2018 sezonu:

UEFA Avrupa Ligi I Grubu:

Olympique Marsilya-Atiker Konyaspor: 1-0





MUSTAFA REŞİT AKÇAY'DAN AÇIKLAMALAR

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına O.Marsilya deplasmanında yenilgiyle başladıklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, “V.Guimaraes maçı için sahada çok iyi mücadele sergilememiz gerekiyor. Sahanın elektrikleri ve taraftarlarımızın bize vereceği elektrikle bütün oyuncularımızın ampulleri yanmalı ve çok iyi ışıldamalıyız. Bu maç bizim için çok önemli. Bizim için yarın taraftarla buluşma anı olarak da çok önemli. Rakibimizin istatistikleri oldukça güçlü. UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında kendi evinde berabere kalmış olmasına rağmen son lig maçında 2-1’lik bir üstünlük sağladı. Farklı oyun anlayışları olan, yüksek seviyede kompakt, istek ve arzuyla oynuyorlar. Atak özellikleri kenardan merkeze gelme üzerine daha fazla organize olmuş. Kısa bir takım olmasına rağmen ölü top becerileri ve bundan faydalanma yetenekleri yüksek bir takım. Böyle bir istatistikleri var. Özellikle 3.bölge oyuncuları takımın en güçlü yanını oluşturuyorlar. Dikkat etmemiz gereken bir hücum blokları var. Ama her takımın güçlü yanı olduğu gibi zayıf yanları da var. Bizde yarın akşam özellikle zayıf yanlarıyla ilgileneceğiz. Mümkün olduğunca bunlardan faydalanmaya çalışacağız. Ama herşeyden önce topun bizde olmasını sağlamalıyız. Bunun üzerinde titizlikle durmamız gerekiyor. Çünkü rakibe verdiğimiz her topun bize tehdit oluşturacağını bilmemiz gerekiyor. Arkadaşlarımızda bunu biliyorlar. Yarın akşam bizim için zor bir maç olacak” diye konuştu.