Marsilya Konyaspor maçı hangi kanalda, Marsilya Konyaspor maçı saat kaçta soruları google üzerinden aratılıyor. Marsilya Konyaspor maçı hakkında herşey ve tüm bu soruların yanıtları haberimizde. Eğer yenerse UEFA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini alacak olan temsilcimiz umutlu. Fransa Ligi'nin köklü ekiplerinde Marsilya'ya konu olacak olan Atiker Konyaspor'da hazırlşıklar tamam. Maçın saati ve kanalı belli oldu. Peki Marsilya Konyaspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

MARSİLYA KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Nefesler tutuldu. Marsilya Konyaspor maçı bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi’nde I grubu ilk maçı olan Marsilya Konyaspor maçı 22:05’te başlayacak. Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Fransa’nın Olympique Marsilya takımıyla oynayacağı karşılaşma öncesi kadrosunda Traore dışında eksik bulunmuyor. Konyaspor Marsilya maçını kazanırsa UEFA Avrupa Ligi'inde ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Merakla beklenen mücadele için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya Konyaspor maçı Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor'un deplasmanda Olympique Marsilya ile oynayacağı karşılaşmada Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika düdük çalacak.

Marsilya'daki Velodrome Stadı'nda 14 Eylül Perşembe günü TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Mazeika'nın yardımcılıklarını Vytautas Simkus ve Vytenis Kazlauskas yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Dovydas Suziedelis olacak.



MUHTEMEL 11'LER

Marsilya: Pele, Sakai, Doria, Rami, Evra, Lopez, Sertic, Sanson, Thauvin, Payet, Germain

Konyaspor: Serkan, Skubic, Moke, Filipovic, Ferhat, Jonsson, Bourabia, Ömer Ali, Musa, Fofana, Ezekiel,

HAKEM BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor'un deplasmanda Olympique Marsilya ile oynayacağı karşılaşmada Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika düdük çalacak.

Marsilya'daki Velodrome Stadı'nda 14 Eylül Perşembe günü TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Mazeika'nın yardımcılıklarını Vytautas Simkus ve Vytenis Kazlauskas yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Dovydas Suziedelis olacak.

konyaspor-marsilya-maci-saat-kacta-hangi-kanalda

KONYASPOR'DAN BASIN TOPLANTISI

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Marsilya ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, takım kaptanı Ali Turan ile birlikte maçın oynanacağı Veledrome Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan takım kaptanı Ali Turan, ikinci kez UEFA Avrupa Ligi’nde sahaya çıkacak olmanın kendileri için gurur verici olduğunu dile getirdi. Turan, Marsilya karşısında güzel bir oyun oynayıp Türkiye'ye puanla dönmek istediklerini kaydetti. Turan, “İnşallah gruptan çıkmaya çalışacağız. Yarın oynayacağımız Marsilya maçı bizim için ilk maç olması nedeniyle gerçekten önemli. Baktığımızda Marsilya son 3 maçında iki mağlubiyet bir beraberlik almış. Onlar da burada kazanmak için sahaya çıkacaklar. Bizim için önemli olan kendi takım ve oyunumuz. İnşallah takım olarak iyi konsantre olup yarın oynayacağımız Marsilya maçında güzel bir sonuç alıp Türkiye’ye dönmek istiyoruz. Puanla başlamak her zaman iyidir. İyi bir takımız. Buna inanıyoruz. İnşallah bunu hep beraber başaracağız” dedi.

''ŞANSIMIZIN ÇOK FAZLA OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM"

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselme şanslarının çok fazla olmadığını ama bununda imkansız olmadığını vurgulayan Akçay, şöyle konuştu: "Şansımızın çok fazla olduğunu söyleyemem. Çünkü ben hiç bir zaman popülist bir teknik adam olmadım. Ama oyuncularımızla gerçekçi konuşmalar yapıp, onları gerçek hareketlere ve gerçek değerlere ulaştırma yolunda bir duruş gösterirsek bence işimizin daha kolay olacağını düşünüyorum. Bu nedenle de arkadaşlarımızla konuşuyoruz. İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Ama imkansız değil. Futbol o nedenle bu kadar güzel ve bu kadar çok çarpıcı ve izlenebilir bir oyun. Barcelona ile de oynasak o takım favori gözükebilir ama Barcelona maçın galibi değildir. 90´ıncı dakika bitmeden Barcelona galip ya da Konyaspor galip denilemez. Ancak maç bitiminde galip belli olur. O nedenle biz şu anda yüzde ellilik eşitlikle Marsilya ile yarın akşam bir maç oynayacağız.''

UEFA Avrupa Ligi heyecanı bu akşam başlıyor, temsilcimiz Konyaspor ilk maçına çıkıyor. İki temsilcimizden biri olan Konyaspor, ilk maçında güçlü Fransız devi Marsilya ile karşı karşıya geliyor. Peki Marsilya Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?

marsilya-konyaspor-maci-hangi-kanalda

KONYASPOR'DA ALİ KADRO DIŞI

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik heyetin talebi üzerine yönetim kurulunun toplanarak takım kaptanı Ali Çamdalı’yı süresiz kadro dışı bıraktığı duyuruldu. 14 Mayıs Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçında deplasmanda Marsilya ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da takım kaptanlarından Ali Çamdalı’nın kadro dışı bırakılması taraftarda şok etkisine neden oldu. Ali Çamdalı, sosyal medya hesabından kadro dışı bırakıldığına yönelik kulüpten yapılan açıklamayı takipçileriyle paylaştı. Yeşil-beyazlıların Süper Lig’in 4. haftasında dün iç sahada oynadığı ve 2-0 yenildikleri maçta Ali Çamdalı yedek kulübesinde bekletilmişti.

Atiker Konyaspor’da Kaptan Ali Çamdalı, yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Konyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Teknik heyetin talebi üzerine Yönetim Kurulumuz toplanmış ve oyuncumuz Ali Çamdalı kadro dışı bırakılmıştır.”