Yavuz Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır? Yavuz Yılmaz intihar mı etti Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu 38 yaşındaki işadamı Yavuz Yılmaz evinde kanlar içinde ölü bulundu. Yetkiler Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğini bildirdi. Eski Başbakan Mesur Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? İşte ayrıntılar...

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın intihar etti belirtildi.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz'ın, Beykoz Konakları'ndaki evinde yatağında başından vurulmuş halde bulundu. İddiaya göre sabah saatlerinde eve gelen hizmetli kendi anahtarıyla eve girdi. Yılmaz'ı yatağında vurulmuş halde gören hizmetli polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemeleri üzerine  Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirlendi.

Abdurrahim Albayrak, "Üzüntümüz çok büyük. Maalesef Mesut Yılmaz beyin ve Berna hanımın haberleri yok. Çünkü ABD'ye bir tedavi için gitmişlerdi. Normal gelişleri bu akşamdı. Sabah olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Ben de havalimanı gideceğim uçaktan almak için. Zaten uçakta internetleri kapattırdık ki  kimse bilgi veremesin ona. Ama nasıl söyleyeceğiz nasıl yapacağız Allah bilir" diye konuştu.

Albayrak, olayın intihar olup olmadığı yönündeki bir soruya "Böyle bir ölüm Allah kimsenin başına vermesin. Önce Beykoz Devlet Hastanesi'ne gittik. Orada bakıldı. Sonra Adli Tıp Kurumu'na geldik. Zincirlikuyu'ya götürüyoruz. Anlık birşey. Bilemiyoruz. Bir Allah şahit" yanıtını verdi. Abdurrahim Albayrak, cenazenin defniyle ilgili henüz bir plan olmadığını söyledi.

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi.  Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.

FOTO:Depophotos -Arşiv Yavuz Yılmaz (ayaktaki) Mesut Yılmaz Berna Yılmaz çiftinin 2 çocuğundan birisiydi.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. 38 yaşındadır. Ankara TED Koleji mezunudur. The American International School-Salzburg ve George Washington University’ ‘da okumuştur. Üniversite eğitimini ABD'de tamamlayan Yavuz Yılmaz, yurda döndükten sonra Coca Cola'nın dağıtımını almıştı. İnşaat işleriyle de ilgilenen Yavuz Yılmaz son olarak kardeşi Hasan Yılmaz ile Nişantaşı'nda açtığı Çin lokantası ile gündeme gelmişti. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır. Yılmaz’ın Beykoz Konakları’nda intihar ettiği belirlenmişti.

[old_news_related_template title="Son dakika haberi... Mesut Yılmaz'ın acı günü: Büyük oğlu Yavuz intihar etti" desc="İstanbul'da eski başbakan Mesut Yılmaz'ın işadamı oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü olarak bulundu. Olayın intihar olduğu bildiriliyor. ABD'de olan baba Mesut Yılmaz programını yarıda keserek Türkiye'ye dönerken, İş adamı Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada; 'Ne Mesut Yılmaz'ın ne de Berna Hanım'ın olaydan haberi yok' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/yavuz-yilmaz-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/mesut-yilmazin-aci-gunu-2134659/"]