CHP'li vekil Muharrem İnce, sosyal medyada da muhalefet etmeye devam ediyor. Kimi zaman attığı tweetlerle gündeme gelen İnce, Erdoğan'a yüklendi.
Vekil İnce, bu kez Erdoğan'ın TEOG'a ilişkin açıklamasına dem vurdu.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce'den çok sert sözler: Bunlara haddini bildireceğiz" desc="CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da yaptığı konuşmada hükümeti eleştirdi, 'Bu ülkenin yurtlarında, okullarında çocuklarımıza tecavüz edilirken, sokak ortasında töre cinayetlerinde kadınlarımız öldürülürken, AVM'lerde sokaklarda bombalarla insanlarımız parçalanırken, her gün askerlerimiz polislerimiz şehit olurken, bu memlekette 1000 odalı sarayı yetmezmiş gibi 300 odalı yazlık saray yaptıranları da bu millet unutmayacaktır' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/ince.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/muharrem-inceden-cok-sert-sozler-bunlara-haddini-bildirecegiz-2004932/"]
'TEOG sistemini getiren O, kaldıran yine O, FETÖ için para basan O, 15 Temmuz için para basan yine O Çarkın kitabını yazar!' diye yazdı, sosyal medyada büyük ses getirdi. İşte İnce'nin attığı o tweet: