ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,  seçim bölgesi Bursa'da, Osmangazi İlçesi'nde oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Müezzinoğlu, “Milletimizin vicdanı ne dediyse herkes o vicdana teslim olacak” dedi.
Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi okulu 2 bin 190 numaralı sandıkta oyunu kullanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha  sonra gazetecilere kısa açıklama yaptı. Bugün milletin vicdanının konuşacağını belirten Müezzinoğlu, şöyle dedi:
“Siyasi tercihlerimiz farklı olabilir. Bugün tercihlerimiz farklı olabilir. Ama biz, birlikte büyük  bir milletiz. Birlikte  tarihi geleceğe yürüyen milletiz. Birlikte büyük hayalleri ve hedefleri olan bir milletiz. O nedenle bu demokrasinin güzelliğini ayrışma değil tam aksine bir birimizi daha çok sevmeliyiz. Birlikte büyük hedeflere yürümeliyiz. Önümüzde sistem değişikliğiyle ilgili öneri milletimizin vicdanına getirildi. Bugün milletimizin vicdanı konuşuyor. Milletimizin vicdanı ne dediyse herkes o vicdana teslim olacak. O vicdanın gereklerini yönetici, siyasiler millete yakışır şekilde yapmaya devam edecekler” dedi.

DHA