Atiker Konyaspor Salzburg maçı TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek. Geçen hafta Avrupa'da ilk galibiyetine ulaşan Konyaspor evinde Salzburg ile mücadele edecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ile TRT 1 canlı yayın ekranını paylaşıyoruz. Saat 20.00'da başlayacak mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak. İşte Konyaspor Salzburg maçı canlı izleme linki ve TRT 1 canlı yayını...

UEFA Avrupa Ligi heyecanı TRT 1 kanalında yaşanacak. Konyaspor Salzburg maçını canlı izlemek isteyen sporseverler TRT 1 web tv yayınına nasıl ulaşacaklarını merak ediiyor. Nefes kesecek mücadele TRT 1 HD canlı yayını ile internet üzerinden de izlenebilecek.

TRT 1 İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

UEFA Avrupa Ligi maçlarının tamamını yayınlamasa da bir kısmını yayınlayan TRT kanalları internetten nasıl izlenir merak ediliyor. Bu gece oynanacak Atiker Konyaspor Salzburg maçını canlı yayınlayacak olan TRT 1 kanalını web tv üzerinden HD olarak izleyebilirsiniz. TRT canlı izleme linki haberimizde.

TRT 1 CANLI İZLE!

Konyaspor evinde Salzburg ile mücadele edecek.Atiker Konyaspor Salzburg maçı maçı TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

trt-1-canli-izle-hd-trt-canli-yayin-izle-konyaspor-maci

TRT 1 YAYIN AKIŞI

05:38İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı
05:40Halit Yerebakan'la Doktor Geldi
06:55İyilik Kulübü
07:35Anma Klipleri
07:40Yeşil Deniz
10:001'de Bugün
10:10Beni Böyle Sev
12:40Anma Klipleri
12:45Halit Yerebakan'la Doktor Geldi
14:301'de Bugün
14:40Bir Yastıkta Kocayalım
16:45Hakkını Helal Et
19:00Ana Haber
20:00UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları "Konyaspor - Salzburg"
20:45Devre Arası
21:00UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları "Konyaspor - Salzburg"
22:00Yalaza
01:00Yeşil Deniz
02:50Beni Böyle Sev
04:40Bir Yastıkta Kocayalım

konyaspor-maci-canli-izle-trt-1-izle-canli-yayin

MUHTEMEL 11'LER

Konyaspor: Serkan,Skubic, Ali, Filipovic, Ömer Ali, Fofana, Jonsson, Bourabia, Milosevic, Musa, Eze

Salzburg: Walke,Miranda, Ulmer, Lainer, Haidara, Caleta-Car, Samassekou, Wolf, Berisha, Schlager, Dabbur

KONYASPOR SALZBURG MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele eden Atiker Konyaspor, kendi evinde oynayacağı Salzburg maçının çalışmalarını tamamladı.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Kayacık Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma hareketleri başladı. İlk 15 dakikası basına ve taraftara açık olan antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra kondisyon çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Salzburg maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği öğrenildi.

Atiker Konyaspor ile Salzburg, yarın saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya gelecek.



AVRUPA'DAKİ YERİMİZİ GÖSTERECEĞİZ

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele eden Atiker Konyaspor yarın saat 20.00’da Avusturya takımı Salzburg ile evinde oynayacak. Karşılaşma öncesi Konya Büyükşehir Stadyumu´nda Deni Milosevic ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini söyledi. Karşılaşmada saha içinde iyi bir duruş gösteren takım olarak yerlerini alacaklarını belirten Akçay, “Salzburg yaş ortalaması 23.8 gibi genç ve dinamik bir takım. İkinci bölge etkinlikleri yüksek, üçüncü bölge haraketlilikleri oldukça yoğun olan bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz de fiziki olarak iyi durumdayız. Galatasaray müsabakasında bunu gördük. Ancak taktik olarak ve bireysel olarak hatalar yapmaya devam ediyoruz ama bunların üstesinden gelebiliriz. Yarın akşam da böyle bir müsabaka olacak. Sahanın içerisinde iyi bir duruş gösteren takım olarak yerimizi alacağız. Sporcu arkadaşlarımızla iyi bir performans göstererek Avrupa´daki yerimiz neresidir belli edeceğiz” dedi.Ligdeki yerimizin yadırganabileceğini ifade eden Akçay, “Ancak potansiyelimiz bunu daha yukarıya çekebilecek güce sahip. Bunu önümüzdeki müsabakalarda göreceğiz” diye konuştu.