Milyonlarca basketbolseverin merakla beklediği EuroLeague Final Four nihayet başladı. Dörtlü finallerin ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos, geçtiğimiz sezonun şampiyonu CSKA Moskova'yı eleyerek büyük bir sürprize imza attı ve ilk finalist oldu. Günün diğer maçında ise temsilcimiz Fenerbahçe, İspanyol devi Real Madrid'i çok iyi bir oyunla mağlup ederek Olympiakos'un finaldeki rakibi oldu. Fenerbahçe - Real Madrid maç özeti yayınlandı mı ve Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularının cevaplarını sizler için derledik.

CSKA'NIN KORKULU RÜYASI OLYMPIAKOS

2012 ve 2013'te üst üste iki kez EuroLeague Final Four'da finalinde karşılaşan ve bu maçların ikisinde de geriden gelerek rakibi CSKA Moskova'yı kupanın dışına iten Olympiakos, 3. kez aynı şeyi yaptı ve yine geriden gelerek CSKA'yı elemeyi başardı. Yunan temsilcisi rakibini 82-78 yenerek finale yükseldi.

FENERBAHÇE ÜST ÜST 2. KEZ EUROLEAGUE'DE FİNALDE

Üst üste 3 sezon EuroLeague Final Four'a kalmayı başaran ve geçtiğimiz sene şampiyonluğu kıl payı kaçıran temsilcimiz Fenerbahçe, günün ikinci maçında İspanyol devi Real Madrid'i 84-75'le geçerek üst üste 2. kez EuroLeague'de finale yükseldi. Finalde Yunan devi Olympiakos ile karşılaşacak olan ekibimiz, rakibini mağlup etmesi durumunda EuroLeague'i kazanan ilk Türk takımı olmayı başaracak.

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe Olympiakos maçı 21 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de oynanacak. Dev mücadele beIN Sports ve TRTSpor'dan naklen ve şifresiz yayınlanacak.