Google’ın Android Wear 2.0 işletim sistemi için açıklanan resmi tarih 2017 yılının Şubat ayını işaret ediyor. Yeni işletim sisteminde pratik kullanıma ve uygulamalar arası daha yoğun bir entegrasyon getirecek olan Android Wear 2.0 sürümünde, uygulama bildirimleri de daha efektif bir şekilde sunulacak.

HTC U Ultra tanıtıldı!

Ön kayıtlı cevaplar ile hızlı erişim ve iletişim sunan yeni işletim sistemi sürümünde, el yazısı ve klavye ile yazı yazmak daha pratik bir kullanım sunacak. Görsel anlamda da revizyona gidilecek olan özellikle performans anlamında da önemli iyileştirmelerle hazırlanacak.

Android Wear işletim sistemi tarafındaki ürün geliştirme müdürü Jeff Chang, Android Wear 2.0 işletim sisteminin ön yüklü olarak geleceği iki yeni saat modelinin de 2017 yılının ilk çeyrek dliminde tanıtılacağını ifade etti.

[old_news_related_template title="En popüler Android sürümü hangisi?" desc="Google, aylık olarak düzenlediği raporlar ile Android işletim sisteminin versiyonlara özel kullanım oranlarını açıklıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/android.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/en-populer-android-surumu-hangisi-1616950/"]