Hafta sonu rock müzik camiası acı bir haberle sarsıldı... 90'lı yıllara damga vuran Cranberries grubunun solisti Dolores O'Riordan İngiltere'nin başkenti Londra'daki Park Lane otelindeki odasının banyosunda ölü olarak bulundu.

Otel odasını temizleyen görevlinin bulduğu genç sanatçı ile ilgili soruşturma devam ederken 46 yaşındaki O'Riordan'ın New York'taki erkek arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafını iki hafta önce sosyal medya üzerinden paylaştığı açıklandı.

Londra'da hayatını kaybeden rockçının iki hafta önce paylaşılan fotoğrafında sevgilisiyle mutlu olduğu görülüyordu. Londra'da hayatını kaybeden rockçının iki hafta önce paylaşılan fotoğrafında sevgilisiyle mutlu olduğu görülüyordu.


İrlanda'da 2014 yılında verdiği bir röportajda O'Riordan'ın, "Çok uzun yaşamayacağım. Muhtemelen 50 yaşımı göremem" dediği de ortaya çıktı. O'Riordan'ın röportajda, "Bir melek olarak dönmek istiyorum. İnsanları yönlendirmek ve yaşadığım deneyimlerle onlara yol göstermek istiyorum. Onların kulaklarına fısıldayarak onlara yardımcı olmak istiyorum" dediği de İngiliz basınında yer aldı.

dolores

İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail'e konuşan otel görevlileri, "O'Riordan'ı bulan temizlik görevlisi onu nasıl bulduğunu söylemedi. Şu an çok gizli bilgi olarak saklanıyor" dedi. Scotland Yard da genç sanatçının ölümünün şüpheli olmadığını ilk belirlemelere göre tespit etmişti.